Gastenboek

 

Op deze pagina verzamel ik op verschillende manieren ervaringen van klanten over mijn bedrijf en de diensten die ik aanbied. 

Scroll naar beneden voor:
- Sterren-beoordeling;     in één oogopslag een waardering van mijn bedrijf
- Gastenboek;                    lees hoe voorgaande klanten het hebben ervaren
- Specifieke referenties;   een aantal referenties van specifieke activiteiten / diensten

 

 


Filmpjes
Wil je naast het lezen van ervaringen enkele activiteiten of feestjes in beeld zien? Ga dan naar de pagina van mijn feestjes  (klik hier)  en scroll naar beneden voor filmpjes van diverse feestjes en activiteiten!

 

Klant geweest?  Help toekomstige klanten kiezen!
Heb je gebruik gemaakt van één van mijn diensten? Dan nodig ik jou graag uit om jouw ervaring te delen!  Deze feedback helpt mij om mijn diensten nóg beter af te stemmen op de wensen van de doelgroep, maar helpt toekomstige klanten ook om een beeld te vormen bij bijvoorbeeld mijn activiteiten of hoe mijn maatwerk is ervaren.
Ik hoor dus graag wat de kinderen leuk vonden of jij als klant waardeerde, maar tips zijn natuurlijk ook welkom!  

Hoe?
1. Geef eerst door middel van het toekennen van sterren aan hoe jouw ervaring in het
    algemeen was. 
2. Daaronder kun je in het gastenboek (zonder mijn tussenkomst) een reactie plaatsen. 

1.  Wat was uw algemene ervaring met mijn bedrijf?

2.  Plaats een bericht in het gastenboek.

Commentaren: 0

Berichten in het gastenboek:

C. Hartog (dinsdag, 28 juli 2020 11:43)

Mijn dochter en haar vriendinnen waren een van de eerste groepjes die een gps tocht bij Frank deden. Het was geweldig. 1.5 uur spelenderwijs in beweging en ondertussen de hersens goed laten kraken. Echt een aanrader. �� :)

 

Frank:  Wat leuk om alsnog een berichtje van jullie te ontvangen, jullie waren inderdaad het tweede groepje ooit dat bij mij kwam. Inmiddels toch alweer twee jaar geleden! Fijn dat de activiteit (hoewel destijds nog een stuk amateuristischer) dusdanig goed bevallen is dat jullie twee jaar na dato niet alleen de moeite hebben genomen een bericht achter te laten, maar ook om opnieuw te informeren naar de mogelijkheden!

 

 

Anna (maandag, 13 juli 2020)

Frank heeft voor beide van onze kinderen het kinderfeestje verzorgd dit jaar. Wij waren ontzettend tevreden met het feestje voor dochter van 9 waarbij hij rekening hield met haar gevoeligheid voor prikkels en perfect aansloot op haar belevingswereld. Om die reden heeft Frank ook het feestje voor onze zoon van 7 verzorgd en ook daar perfect ingespeeld op zijn doelgroep - onbezorgde groep jongens die bruisden van energie. Zeker een aanrader en ook een inspiratiebron, want zonder te veel woorden heeft hij de groep (en dus ook het feestje) perfect onder controle. En hij gaat uit van het vertrouwen in het kind. Complimenten!


Frank:  Allereerst bedankt voor het vertrouwen om letterlijk een beroep te doen op mijn "pedagogiek op maat!"  door het verjaardagsfeestje voor jullie dochter in mijn handen te leggen. Samen met haar hebben we een mooi programma en er een geslaagde dag van kunnen maken. 
Het feestje voor jullie zoon was inderdaad bijna het andere uiterste, met totaal andere behoeftes. Maar mooi dat je ziet en schrijft dat het in de basis draait om vertrouwen! 

 

 

Karin Vrieling (donderdag, 09 januari 2020 10:58)

Wij deden op 21 december in de middag de GPS Escape-tocht met 7 meiden, waaronder onze dochter die in oktober 12 was geworden. Na afloop hebben alle ouders van de meiden aangegeven dat hun kinderen heel enthousiast en vol verhalen thuis kwamen, dus dat zegt genoeg. Ook het broodjes (en marshmallows) bakken aan het einde viel erg in de smaak.
Ook fijn dat Frank iets kon regelen en heel goed meedacht voor een van de meiden die een glutenvrij dieet volgt.
Nog één tip: in het derde, laatste gedeelte van de tocht gebeurde er niet veel bijzonders (alleen de gps volgen), misschien is het mogelijk om hier nog een opdracht of iets dergelijks in te bouwen? En wellicht het beginfilmpje nog een keer opnemen en dan gericht een iets hogere leeftijdscategorie? Dan beginnen ze nog enthousiaster!

 

Frank:  Mooi dat de meiden ervan genoten hebben en dat jullie de GPS Escapetocht in combinatie met broodjes bakken als geslaagd hebben ervaren!
Wat het einde van de activiteit betreft;  ik was inderdaad al naar extra element aan het kijken voor het laatste deel.  Omdat het wel een meerwaarde moest worden duurde dit even. Ik heb het nu versneld doorgevoerd en het is vandaag gelijk 'getest' door een groepje! 
Het filmpje zal ik binnenkort ook opnieuw gaan inspreken. Kortom, bruikbare tips! 

 

 

 

JJ Verheijen (zaterdag, 21 december 2019 22:27)

Super gaaf feest! Een echte aanrader. Wij hebben hem in het donker gedaan en dat gaf extra spanning, helemaal super!
Een kleine tip misschien voor een groep jongens van rond de 11 jaar: in het eerste gedeelte van het feest mag nog wel een stukje extra spanning en/of uitdaging worden ingebouwd. Vooral de tweede helft was 100% top!!
Al met al hebben de boys enorm genoten. Een topfeest!!

 

Frank: Bedankt voor je positieve woorden, maar zeker ook voor de tip Kirsten!
Zoals je schrijft doet het donker vaak al veel qua spanning. Om het voor de jongste of minst 'stoere' van de groep ook leuk te laten zijn moet ik in het donker terughoudend zijn met  de algemene spanning aan het begin van de activiteit. Maar ik ga zeker kijken of ik een losstaand 'element' kan toevoegen voor de stoerdere kids!

 

 

Tol Hermsen-Tol (zondag, 15 december 2019 11:11)

Fan-tas-tische ervaring! Beetje spanning erbij deed de koppies van de kids mooi gloeien. Hele dag buiten én als er iets moeilijk was, werd dit direct aangepast en in overleg met de kinderen opgepakt. Super.
Als ouder, vond ik het erg leuk via de camera de handelingen van de kinderen te kunnen monitoren. Erbij, maar toch weer niet ;).

 

Frank:  Fijn dat de kinderen én jullie (ondanks het winderige weer) het leuk hebben gevonden Marie-Louise!   

 

 


Géke
 (donderdag, 05 september 2019 21:47)

We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. De dames hebben dan ook veel plezier aan de escaperoom beleefd.
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!

 

Frank:  Wat leuk om de mobiele kids-only escaperoom op jullie bijzondere plekje te mogen installeren.  En voor mij ook een leuke uitdaging om voor dit kleine clubje oudere meiden tot een passend programma op locatie te komen!

 

 

Chella (maandag, 13 mei 2019 14:48)

Samen met Frank hebben we een leuke invulling voor het kinderfeestje van onze zoon bedacht (8 jaar). Frank is flexibel en voelde de groep goed aan. Het ontvangst was erg leuk met de caravan op het gras aan de rand van het bos. Huttenbouwen, broodjes en marshmallow roosteren en insecten zoeken. Het was er leuk en iedereen was enthousiast. Bedankt Frank!

 

Frank: Leuk om samen een passend programma te maken waarmee we de jongens hebben kunnen bouwen!  Graag gedaan en wie weet tot een volgende keer ;) 

 

 

Corinne (maandag, 13 mei 2019 08:24)

Frank heeft een leuke natuuractiviteit voor onze wijkvereniging verzorgd. De activiteit sloot goed aan bij de interesse van de kinderen. De kinderen gingen dan ook direct aan de slag met de natuuropdrachten. Frank is zeker een aanrader voor als je wat met kinderen, natuur en de stad wilt doen.

 

Frank:  Leuk dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de wijkvereniging Corinne. En een mooi voorbeeld van een "dienst op Maat!"

 

 

Ellen (zondag, 12 mei 2019 20:14)

Wat een super leuk feest heeft onze zoon van 8 jaar met zijn vrienden gehad.
Vol enthousiasme kwamen ze aan bij de caravan. Een super leuke escaperoom.
Teamwork was er deze middag nodig. Een mooi verhaal, educatief en onderhoudend. Een echte aanrader. Top zoals Frank met de jongens de middag onderneemt. En elke vriend vond deze middag wat anders het allerleukst.

Frank:  Bedankt voor je reactie Ellen. Fijn dat het bevallen is!


Referenties over specifieke diensten:

Chantal over de feestmiddag om Maat! voor haar dochter Lente:

"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! En Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren! We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de GPS-Escapetocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

Nynke over de GPS Escape-tocht vanuit de caravan:
"We hebben het feestje van onze zoon (6 jaar) met Frank gevierd. Enorm succes, lekker naar buiten, zelfs begin januari. Eerst de puzzels oplossen om het slot te kraken, daarna met de gps, koffers zoeken en speuren naar de route. Op de vraag wat het leukst was, antwoordde ieder kind na afloop iets anders. De een vond de puzzels het leukst, de ander de speurtocht en weer een ander dat het verhaal echt gebeurd was: Echt voor ieder wat wils dus!

En goed aangepast op de leeftijd van de groep. Dikke aanrader voor een geweldig kinderfeestje!"  
JANUARI 2019       BRON

Rik (19 jaar) over zijn persoonlijke begeleiding door Frank:

 " Frank komt al ongeveer tien jaar om mij te helpen bij dingen waar ik moeite mee heb.
In die tijd heb ik hem leren kennen als vriendelijk, creatief en sociaal. 

Hij weet goed op welke manier hij mij kan helpen en waar ik dan behoefte aan heb. Maar, ik vind het ook leuk dat we gewoon gezellig kunnen kletsen! " 

Carolien over de GPS Escape-tocht als kinderfeestje:

" De Gps Escape-tocht is een ábsolute aanrader!
Het is heel afwisselend en gevarieerd! Het komt o.a neer op samenwerking, buiten zijn en iets ontdekken wat niet veel mensen weten! Kortom; DOEN! " 
MAART 2018           BRON