Ervaringen

 

Op deze pagina verzamel ik op verschillende manieren ervaringen van klanten over mijn bedrijf en de diensten die ik aanbied. 

 

Nieuw!
In mei 2019 heb ik deze pagina aangevuld met een 'sterren beoordeling' voor een algemene indruk in één oogopslag. Ook heb ik een gastenboek toegevoegd, zodat iedere klant (zonder mijn tussenkomst) zelf zijn ervaring, tips en tops kan delen.
Onder het gastenboek vind je nog enkele referenties m.b.t. specifieke activiteiten en diensten die ik lever.

 

Heb je gebruik gemaakt van één van mijn diensten? Dan nodig ik jou graag uit om jouw ervaring te delen!


Wat was uw algemene ervaring met mijn bedrijf?


Gastenboek:

Commentaren: 4
 • #4

  Géke (donderdag, 05 september 2019 21:47)

  We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12. De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit.
  De dames hebben dan ook veel plezier aan de escape room beleefd. Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
  Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
  Echt een aanrader!

 • #3

  Chella (maandag, 13 mei 2019 14:48)

  Samen met Frank hebben we een leuke invulling voor het kinderfeestje van onze zoon bedacht (8 jaar). Frank is flexibel en voelde de groep goed aan. Het ontvangst was erg leuk met de caravan op het gras aan de rand van het bos. Huttenbouwen, broodjes en marshmallow roosteren en insecten zoeken. Het was er leuk en iedereen was enthousiast. Bedankt Frank!

 • #2

  Corinne (maandag, 13 mei 2019 08:24)

  Frank heeft een leuke natuuractiviteit voor onze wijkvereniging verzorgd. De activiteit sloot goed aan bij de interesse van de kinderen. De kinderen gingen dan ook direct aan de slag met de natuuropdrachten. Frank is zeker een aanrader voor als je wat met kinderen, natuur en de stad wilt doen.

 • #1

  Ellen (zondag, 12 mei 2019 20:14)

  wat een super leuk feest heeft onze zoon van 8 jaar met zijn vrienden gehad.
  Vol enthousiasme kwamen ze aan bij de caravan. Een super leuke escape room.Team work was er deze middag nodig. Een mooi verhaal, educatief en onderhoudend.Een echte aanrader.Top zoals Frank met de jongens de middag onderneemt. En elke vriend vond deze middag wat anders het allerleukst.


Referenties over specifieke diensten:

Chantal over de feestmiddag om maat voor haar dochter Lente:

"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! En Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren! We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de GPS-Escapetocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

Nynke over de GPS Escape-tocht vanuit de caravan:
"We hebben het feestje van onze zoon (6 jaar) met Frank gevierd. Enorm succes, lekker naar buiten, zelfs begin januari. Eerst de puzzels oplossen om het slot te kraken, daarna met de gps, koffers zoeken en speuren naar de route. Op de vraag wat het leukst was, antwoordde ieder kind na afloop iets anders. De een vond de puzzels het leukst, de ander de speurtocht en weer een ander dat het verhaal echt gebeurd was: Echt voor ieder wat wils dus!

En goed aangepast op de leeftijd van de groep. Dikke aanrader voor een geweldig kinderfeestje!"  -  JANUARI 2019       BRON

Rik (19 jaar) over zijn persoonlijke begeleiding door Frank:

 " Frank komt al ongeveer tien jaar om mij te helpen bij dingen waar ik moeite mee heb.
In die tijd heb ik hem leren kennen als vriendelijk, creatief en sociaal. 

Hij weet goed op welke manier hij mij kan helpen en waar ik dan behoefte aan heb. Maar, ik vind het ook leuk dat we gewoon gezellig kunnen kletsen! " 

Carolien over de GPS Escape-tocht als kinderfeestje:

" De Gps Escape-tocht is een ábsolute aanrader!
Het is heel afwisselend en gevarieerd! Het komt o.a neer op samenwerking, buiten zijn en iets ontdekken wat niet veel mensen weten! Kortom; DOEN! "  -  MAART 2018 BRON