Nieuws

 

 

September    -  klantenstop

"Elk voordeel heeft zijn nadeel". In vijf jaar tijd heb ik een groot klantenbestand opgebouwd. Klanten die regelmatig terugkomen om gebruik te maken van mijn diensten. Hierdoor loopt mijn agenda zó snel vol dat ook vaste klanten maanden van te voren moeten informeren om überhaupt nog een plekje te bemachtigen.

Dat past niet bij de persoonlijke aandacht die ik nastreef, vandaar dat ik heb moeten (of eigenlijk kunnen) besluiten om tijdelijk geen 'nieuwe' klanten aan te nemen.
<Update januari 2024,   klantenstop blijft in 2024 van kracht > 

 

 

 

Februari 2022  -   5 jarig jubileum: lasergamen

1 Februari bestaat mijn bedrijf 5 jaar! In die jaren bleek vooral vraag te zijn naar outdoor kinderfeestjes,  vandaar dat mijn bedrijf zich daar op is gaan richten in combinatie met mijn concept van pedagogiek op maat!

In dit jubileumjaar wil ik een speciale activiteit toevoegen aan mijn aanbod: lasergamen!  Klik hier voor meer informatie November / december 2021     -   Sinterklaas op maat!
Ook dit jaar te boeken als Sinterklaas!  Kijk op deze pagina voor meer informatie... 

 

 

September 2021     -     Tweede escaperoom(thema)
Vanaf september is mijn tweede escaperoom te boeken!  In deze escaperoom staat de geschiedenis van de zeevaart centraal en ga je als bemanning mee aan boord van een zeilschip uit de tijd van de VOC.

Klik hier voor mee informatie.

  

 

Maart 2021    -   Themafeest heksen & tovenaars   en   prinsessen!

Ontstaan uit de wens, maar nu standaard in mijn aanbod; het themafeest heksen & tovenaars!   en  prinsessen! 

 

  

Januari 2021     -    Disco op maat!

Nieuw vanaf dit jaar te boeken; Disco op maat! 

Voor kleuters of puber,  bij mij op locatie als afsluiter één van mijn kinderfeestjes of als feestje op zich bij jullie thuis of in mijn caravan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Meer info op mijn pagina "aanbod".

 

 

Oktober 2020     -    Sinterklaas op maat!

Het gaat door!  Dit jaar start ik met mijn concept "Sinterklaas op maat!". Kern van het concept is dat door de combinatie van mijn ervaring / kennis  en  een aangepast handelen een bezoek van Sint en Piet ook  voor kinderen met énige speciale behoefte mogelijk te maken!  Dit jaar alleen op 5 december en natuurlijk Corona-proof!

Lees de uitleg hierover op mijn pagina "aanbod".  

 

 

April 2020     -      Coronavirus

Wil je weten hoe mijn bedrijf om gaat met het Coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid?
Op deze (klik)  pagina vind je mijn plan.December 2019     -  Sinterklaas verhuur

Vanaf 2020 kun je bij mij ook terecht voor het huren van een Sinterklaas met (roetveeg)piet voor een huisbezoek of zakelijke setting. 

We bekijken het geheel door een pedagogische bril en zullen ons daardoor echt onderscheiden door ogenschijnlijk kleine, maar voor kinderen grote verschillen ten opzichte van reguliere hulpsinterklazen!

Hierdoor zijn wij óók geschikt voor angstige of onzekere kinderen, kinderen met speciaal gedrag, etc.

Klik voor meer info

 

April 2019     -  Beschikbaarheid online te checken

Nu mensen de gang naar mijn site en diensten steeds beter weten te vinden, vullen de dagen waarop ik mijn bedrijf run zich ook steeds vlotter. Daarom kunnen klanten nu ook online checken of ik op de datum van voorkeur beschikbaar ben en als ik die datum al bezet ben welke alternatieve data er nog wel beschikbaar zijn. 

Kijk in het menu of klik hier om mijn beschikbaarheidskalender te bekijken.

 

Maart 2019    -  mobiele kids only escaperoom 

Na de lancering begin maart  hebben inmiddels twee testteams de kids only escaperoom uitvoerig getest. Een korte impressie hiervan vind je op mijn Facebookpagina. Maar het belangrijkste; de kids only escaperoom is klaar voor gebruik! 

 

Januari 2019    -  verandering productnaam

De naam van de  "Outdoor GPS-tocht" heb ik verandert in "GPS Escape-tocht".
De nieuwe naam geeft een betere weergave van de onderdelen waar deze activiteit uit bestaat. 

 

December 2018  -  in gebruik name caravan

Om mijn activiteiten te kunnen blijven verbeteren heb ik een oud caravannetje aangeschaft en deze geheel opnieuw gerestyled. 
Zo heb ik altijd een eigen ruimte om vanuit te kunnen werken en om activiteiten op aan te passen. 
Op mijn Facebookpagina vind je binnenkort een foto.  Houd mijn Facebookpagina ook in de gaten voor meer informatie over de speciale kinder-escaperoom die ik begin 2019 open...

 

21 januari 2018  - diensten voltooid

Klik in het menu op het kopje "diensten" om het afgeronde overzicht van mijn diensten, activiteiten en workshops te zien.

 

10 januari 2018 - algemene voorwaarden

Een nieuw jaar, een nieuwe fase voor mijn bedrijf.  Vanaf dit jaar zal mijn bedrijf ook outdoor kinderfeestjes gaan verzorgen, leuk voor jongens en meisjes, jong en oud.

 

Per ingang van dit nieuwe jaar zijn op alle producten en diensten die mijn bedrijf levert algemene voorwaarden van toepassing, deze vindt u in de witte balk onderaan iedere pagina.

 

25 mei 2017  -  volledige overgang naar frankvoorthekke.nl

Een aantal jaar geleden begon ik met een gratis jouwweb website om wat informatie te kunnen delen met geïnteresseerden. Die website is inmiddels verouderd en overbodig, dus sinds vandaag ook offline gezet.
 

De artikelen over vaak herkenbare opvoedkundige thema's heb ik nu op deze website geplaatst en kun je vinden onder het kopje "pedagogische inhoud".

 

20 april 2017  -  achter de schermen

Hoewel ogenschijnlijk de ontwikkelingen van mijn bedrijf even op een laag pitje staan, worden er achter de schermen grote stappen gemaakt.

Zo zijn de eerste grote bestelling bezorgd:
- bokshandschoenen en stootkussen voor zelfverdedigings- / bokslessen,
- potjes met vergrootglazen, verrekijkers en zoekkaarten met dieren en planten voor de outdoor ontdekkisten,
- touwen, spanbanden en bevestigingsmaterialen voor het bouwen van touwbanen tijdens outdooractiviteiten.

 

Zodra alle bestellingen compleet zijn zal ik concrete voorbeelden van de producten online zetten. Ook kun je binnenkort het aanbod van mijn workshops op mijn website vinden.  Wordt dus vervolgd...