Coronaplan Frank voor 't Hekke - Pedagogiek op maat!

 

Laatst bijgewerkt op 10-3-2021

 

Op deze pagina vind je informatie over hoe mijn bedrijf omgaat met het Coronavirus en de maatregelen die ik daartoe neem.

 

Huidige status;  vanaf 11 maart 2021 hervat ik (onder voorwaarden) mijn bedrijfsactiviteiten die in de buitenlucht gehouden kunnen worden.
Vanaf april 2021 heb ik ook goedgekeurde zelftests beschikbaar om kinderen met zéér milde klachten te kunnen testen en zodoende toch deel te laten nemen. Lees mijn coronaplan op welke manier ik deze zelftests inzet.

Samenvatting voor ouders / klanten
In dit overzicht vind je welke maatregelen mijn bedrijf heeft ingesteld en waar je als ouder / klant rekening mee dient te houden.

 

Download hieronder

Download
Samenvatting Coronaplan Frank voor 't He
Adobe Acrobat document 528.0 KB

Volledige Coronaplan
In dit document vind je :
- relevante informatie,
- onderbouwing van door mij gemaakte keuzes,
- maatregelen vanuit mijn bedrijf,
risico-inventarisatie,
- toevoeging aan mijn algemene voorwaarden.

 

Download
Coronaplan Frank voor t Hekke. april 2
Adobe Acrobat document 1.4 MB

Wel of niet komen:  raadpleeg de beslisboom!

Bij beoordeling van 'gezondheidsklachten' baseer ik mij op de meest recente beslisboom van stichtingen Boink en Jeugdartsen Nederland,  die bepaalt of kinderen naar school of opvang mogen. Bij sterke of gecombineerde klachten geldt de uitkomst van de beslisboom. 

Er blijft altijd een grijs gebied met vage klachten, of voor het kind bekende klachten zoals snotterig zijn door hooikoorts. Het kind of diens omgeving kan dergelijke klachten vaak duidelijk onderscheiden van een snotterige neus door een verkoudheid. 
Voor dergelijke gevallen heb ik, nu de overheid deze heeft goedgekeurd,  kindvriendelijke zelftests beschikbaar.  Hiermee kan het kind laagdrempelig getest worden en weten we binnen een kwartier wat de uitslag is. Is deze negatief, dan kan het kind gewoon deelnemen!
Dit geldt overigens ook voor mijzelf of begeleidende ouders.

De zelftesten zijn volgens de norm goedgekeurd voor mensen zónder klachten. 
Dit heeft te maken met het doel waarvoor zij normaal gesproken zullen worden ingezet. 
In mijn Coronaplan gebruik ik deze zelftests dus ook slechts voor iemand met zeer milde klachten.  Mocht er sprake zijn van forse of gecombineerde klachten, dan blijft de landelijke regel gelden; blijf thuis en laat je testen door de GGD.


Klik hier voor deze meest recente versie van de beslisboom voor kinderen!

 

 

 

 

- Pagina einde -