Vaak gestelde vragen:       kosten

 

 

Wat kosten jouw diensten?
Prijzen van mijn basisaanbod (dit zijn richtprijzen, nadere offerte volgt) vind je in mijn prijslijst.
Diensten voor zakelijke klanten, persoonlijke begeleiding of coaching zijn altijd nader te bepalen.

 

 

Wat kost een verjaardagsfeestje bij jou?
Gemiddeld zijn klanten rond de €20 - 25  per kind kwijt, maar dit is volledig afhankelijk van gemaakte keuzes waarmee we de prijs zowel naar boven áls naar beneden kunnen beïnvloeden!   

 


Waarop baseer jij jouw prijzen?

Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Iedereen heeft immers zijn budget...
Daarom kies ik ervoor te benoemen dat ik in de basis gekozen heb voor onderscheidende concepten van bijvoorbeeld de "mobiele kids-only escaperooms" of het "outdoor verjaardagsfeestje op maat" waarbij ik door middel van maatwerk, persoonlijk contact, pedagogische inzichten /-begeleiding,  educatieve elementen, samenwerking en een vleugje magie/verbeelding ernaar streef geen activiteit(en) maar een belevenis te bieden!
Het gaat er in de basis vaak niet om wát de kinderen hebben gedaan, maar hoe zij het hebben ervaren.

Daarvoor ben ik  (los van een eventueel kennismakingsgesprek en voorafgaande overlegmomenten) vaak een hele dag bezig met het voorbereiden van materialen en indien nodig aanpassen van opdrachten,  mijn caravan ophalen en inkopen doen, opbouwen, nadien schoonmaken, terrein opruimen en materialen thuis weer opbergen. 
Ik doe dit met veel plezier, maar moet er wel rekening mee houden in de bepaling van mijn tarieven, evenals het feit dat bijna de helft van mijn omzet aan belastingen en premies e.d. opgaat.

Al deze factoren maken dat mijn concept nu eenmaal wel zijn prijs heeft, die doorgaans iets boven een gemiddeld feestje bij een indoor speelparadijs met een afsluitende hap bij een fastfoodrestaurant ligt.  Daartegenover staat dat ik vaak hoor: "dit was mijn gaafste feestje ooit" of  "ik wil dit ook als ik jarig ben"...  
Maar ook hierin geldt dat ik graag denk in mogelijkheden en zoek naar opties om aan te sluiten bij jouw wensen én budget.  
Uiteindelijk zal ik altijd kijken welke opties er zijn om een uniek en kwalitatief hoogwaardig feestje of een deel daarvan te leveren!

 

 

Ik lees dat je ook kennismakingsbezoeken doet, is dat gratis?
Al het informatieve contact en een eventueel huisbezoek zijn altijd geheel vrijblijvend, evenals de offerte die ik doorgaans opmaak n.a.v. de gemaakte keuzes (hierin beschrijf ik tevens een soberder/goedkoper én uitgebreider/duurder alternatief).
Pas als jullie definitief groen licht geven op mijn voorstel en we een datum gaan vastzetten zal naarmate de dag nadert enige betalingsverplichting of annuleringsvergoeding van toepassing worden. 

 

Wat als er strenge overheidsmaatregelen of lockdown wordt afgekondigd ivm Corona?
De landelijke richtlijnen zijn altijd leidend. In geval dat er dusdanige strenge maatregelen worden afgekondigd dat de geplande datum niet kan blijven staan dan zal ik altijd kijken of er een alternatief mogelijk is die wél binnen de maatregelen past. Jullie kunnen dan kiezen of je voor dit alternatief wilt gaan, of je wilt uitstellen tot nader orde of dat jullie helemaal willen annuleren zonder dat er een betalingsverplichting geldt.