Vaak gestelde vragen:       kosten

 

 

Wat kost een verjaardagsfeestje bij jou?
Mijn verjaardagsfeestjes op maat is mijn meest geboekte dienst.  
Hiervoor hanteer ik één vaste prijs; €25 per deelnemend kind. 


Voordeel hiervan is dat jij van te voren zelf kunt bekijken hoeveel kinderen uitgenodigd kunnen worden voor jullie budget. Mij geeft het een duidelijk kader waarbinnen ik een feestje moet organiseren, waardoor alle plannen die we bij jullie thuis bespreken ook haalbaar zullen zijn.

 


Ik lees dat je ook kennismakingsbezoeken doet, is dat gratis?
Of het nou voor een feestje, een pedagogische opdracht of het verkennen van mogelijkheden is; al het informatieve contact en een eventueel huisbezoek zijn altijd geheel vrijblijvend.
Pas als jullie definitief groen licht geven op mijn voorstel naderen we het punt dat er enige betalingsverplichting of annuleringsvergoeding van toepassing wordt. 
Zie hiervoor mijn algemene voorwaarden.

 


Waarop baseer jij jouw prijzen?

Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Daarom kies ik ervoor te benoemen dat ik kies voor onderscheidend maatwerk, waarbij persoonlijk contact aan de basis staat. 
Zowel op het gebied van opvoedkunde als op het gebied van verjaardagsfeestjes bestaat er een grote markt met reguliere aanbieders en bedrijven. Ik kies er bewust voor om kleinschalig te blijven en persoonlijke aandacht en kwaliteit altijd op één te zetten. Hierdoor kan ik niet op tegen de prijzen en tarieven van veel grote aanbieders, daarentegen kunnen zij niet op tegen mijn klanttevredenheid...  

  

Wat als er strenge overheidsmaatregelen of lockdown wordt afgekondigd ivm Corona?
De landelijke richtlijnen zijn altijd leidend. In geval dat er dusdanige strenge maatregelen worden afgekondigd dat de geplande datum niet kan blijven staan dan zal ik altijd kijken of er een alternatief mogelijk is die wél binnen de maatregelen past. Jullie kunnen dan kiezen of je voor dit alternatief wilt gaan, of je wilt uitstellen tot nader orde of dat jullie helemaal willen annuleren zonder dat er een betalingsverplichting geldt.