Mijn beschikbaarheid


Let op!! 
Mededeling juni 2022

Klanten komen steeds vaker meerdere jaren bij mij terug.  Een groot compliment, maar daardoor vult mijn agenda zich ook steeds sneller en moet je soms maanden van te voren reserveren om überhaupt nog een plekje te bemachtigen.
Dat past niet bij het persoonlijke contact en klantgerichtheid waarnaar ik streef.  Daarom ga ik vaste klanten (lees; klanten die al eens eerder bij mij geboekt hebben) voorrang geven op het boeken van een datum.

 

Dat zal helaas betekenen dat ik komende tijd weinig tot geen 'nieuwe' klanten kan inplannen.
Natuurlijk staat het vrij om te infomeren, maar houd vooral mijn beschikbaarheid (en bijpassende kleuren in de planning) in de gaten om te zien of/wanneer er mogelijkheden zijn voor nieuwe klanten.


 

 

 

In onderstaande kalender kun je alvast bekijken welke datums ik beschikbaar ben.

Aangezien ik mijn bedrijf parttime run, ben ik normaal gesproken alleen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag.  Om ook nog enkele vrije weekenden te hebben plan ik vaak twee werkweekenden per maand in.

Neem voor informatie, afwijkende wensen of het reserveren van een datum of activiteit (vrijblijvend) contact met mij op.

 

Met de schuifbalk onder en naast de kalender kun je door de dagen van de maanden 'scrollen', of gebruik de pijltjestoetsen.

 

 

 

 

 

  

- Einde pagina -