Vaak gestelde vragen:     Outdoor verjaardagsfeestjes

Voor welke leeftijd zijn mijn verjaardagsfeestjes geschikt?

Ik noem het met opzet "verjaardagsfeestjes" i.p.v. "kinderfeestjes".
Voor oudere kinderen kan de term "kinderfeestje" een wat suf imago oproepen. Zij willen nog wel toffe activiteiten ondernemen met vrienden, maar niet altijd meer het beeld hebben van het aan tafel zitten met een verjaardagsmuts op.

Hiermee wil ik aangeven dat ik ervoor zorg dat activiteiten van een feestje tot in detail wordt afgestemd op de leeftijd en de behoefte van de jarige, of dat nu voor een tiener of een kleuter is!
Ik heb ruime werkervaring met kinderen van 0 tot 16 jaar oud. Binnen die ervaring heb ik óók met zowel kleuters als met pubers meerdere jaren specifieke werkervaring. Hierdoor kan ik voor iedere doelgroep een goede inschatting maken van hun (begeleidings)behoeften, belevingswereld en (denk)niveau. 

  

 

Zijn mijn verjaardagsfeestjes geschikt voor jongens én meisjes?

Zeker!

Mijn basisaanbod richt zich op outdoor, ontdekken en ondernemen; iets wat doorgaans jongens direct aanspreekt.
Vergis je er alleen niet in hoe leuk ook meiden deze activiteiten vinden! En natuurlijk heb ik ook activiteiten die doorgaans wat eerder door meiden gekozen worden en bied ik de mogelijkheid om zelf met voorstellen / ideeën te komen die niet in mijn standaardaanbod staan, dan kijk ik hoe ik hier vorm aan kan geven!

Zo zijn de dromenvanger van natuurlijke materialen 'knutselen' en het houden van een fotoshoot voortgekomen uit zogenaamde wensactiviteiten. Dus ook voor een echte meidenmiddag in de natuur kun je bij mij terecht!

Mede door mijn "op maat!" aanpak maak ik mijn activiteiten en feestjes geschikt voor jongens, als meisjes, als gemengde groepen. Door in mijn begeleiding oog te hebben voor ieder kind zorg ik ervoor dat ieder kind zich op zijn gemak voelt. Met de juiste begeleiding is ook één jongen in een groep met meiden, of een kind met een speciale begeleidingsbehoefte geen enkel probleem.

 

 

Waar vier je de verjaardagsfeestjes?

In principe nodig ik jullie uit op mijn vaste uitvalsbasis aan de Bergkloosterweg in Zwolle / Berkum.   Bijna alle activiteiten kan ik ook op locatie bieden.
Zie ook de pagina  vaak gestelde vragen - locaties.

 

 

 

 

Ga naar het kopje "aanbod" in het hoofdmenu om mijn   basisactiviteiten   te bekijken of  naar de pagina over   outdoor verjaardagsfeestjes    te gaan!