OUTDOOR LASERGAMEN 
Voor groepen tot wel 12 kinderen!

 

   

Lasergamen, maar dan anders...
Je kent lasergamen ongetwijfeld: in een donkere hal met obstakels  moet je met een pistool en die een onzichtbare laserstraal schiet het andere team proberen te raken.   
Tegenwoordig wordt lasergamen ook veel buiten gespeeld. Het bos wordt dan vaak voorzien van verstopplekken en voorwerpen om je achter te verschuilen.

 
Natuurlijk ben je welkom om 'gewoon' een paar potjes te komen lasergamen, maar wat mij betreft zou het lasergamen een middel moeten zijn om samen tot een gave middag te komen en niet een doel op zich. Want hoe gaaf is het om samen je eigen speelveld vorm te geven, je eigen schuilplekken te bouwen en te bedenken hoe je de andere partij in de val kunt laten lopen!   Achteraf kunnen we onze ervaringen rond het kampvuur bespreken en waar we bijvoorbeeld ook nog een broodje boven zou kunnen roosteren...

 

 

 

 

Van kleuters tot pubers; succes gegarandeerd!
Lasergamen is echt een activiteit die eigenlijk voor iedere doelgroep geschikt is. Of je nu met een groep kleuters, stoere pubers of misschien zelfs volwassenen komt;  geef hen een pistool en een gaaf speelveld en het wordt een succes!
Zoals bij eigenlijk al mijn activiteiten bied ik het lasergamen op maat.    Een groep pubers kunnen bijvoorbeeld tegen de schemer komen en zal camouflage vooral een praktisch doel hebben en stoer moeten zijn,  terwijl lasergamen met jonge kinderen het beste overdag kan en camouflage meer zal worden ervaren als verkleden en schminken.   Afhankelijk van de doelgroep kijken we hoe we het lasergamen en de setting zo goed mogelijk laten aansluiten bij jullie wensen.  

Ook kan ik het lasergamen door heel Nederland op locatie bieden!

 

 

 

Materiaal

12  Professionele pistolen:

- 50 meter bereik

- Keuze uit vuur-modus  (pistool, laserstraal, machinegeweer of plasmagun)

 

- Spelen in 4 teams mogelijk

 

- Beveiligd tegen valsspelen

 

 

 

 


 

 

2  lasertargets 

Ik beschik over twee 'targets', een soort moderne vlag.   
Deze kunnen worden gebruikt om verschillende spelvarianten mee te spelen.   

 

 

 

   


Outfits

Bij outdoor lasergamen horen wat mij betreft geen (letterlijk) flitsende outfits met knipperende led's en allerlei toeters en bellen, maar juist het opgaan in de natuur. 
De natuur en het speelveld om je heen proberen te gebruiken in jouw voordeel om zo onopvallend mogelijk de tegenstanders aan te kunnen vallen.

Voor alle spelers heb ik daarom een camouflagejas voorzien van de teamkleur. Daarnaast mogen de spelers zichzelf verder camoufleren met bijvoorbeeld een veldpet, sjaal, zogenaamd gezichtsnet en/of camouflageschmink.

 

  

 

 


Diverse leger- en camouflage materialen

Ik beschik over veel materialen die het lasergamen net even een extra tintje geven.  Afhankelijk van de doelgroep kijken we hoe we dit kunnen inzetten;  als obstakels in het speelveld,  als thema-aankleding,  om mee te verkleden, etc.

 

 


 

 

 

  

 

 

 

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Wil je lasergamen als (onderdeel van) een kinderfeestje? Kijk dan ook eens op de pagina over mijn outdoor kinderfeestjes. 

  

 

 

 

 

 

 

 

- EINDE PAGINA  -