Outdoor Verjaardagsfeestje

of gewoon een gave activiteit...

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(inn)en op avontuur gaan, dat is wat mij betreft de ideale basis van een kinderfeestje om niet snel te vergeten. 

Ik kan voor iedere doelgroep een passend feestje organiseren: jongens, meisjes, kleuters of pubers.   Daarnaast kan ik bijna alle activiteiten op locatie aanbieden in en om Zwolle, maar in overleg ook elders in het land!

Voor iedere opdracht kijk ik op welke manier de activiteit het meest geschikt is. De inhoud van de GPS Escapetocht voor een 8 jarige is op sommige onderdelen bijvoorbeeld ook werkelijk anders dan wanneer de kinderen 12 jaar of ouder zijn.  Zo is ieder feestje bij mij afgestemd op de belevingswereld en het niveau van de groep en maak ik de activiteiten dus uitdagend en verrassend voor tieners en laagdrempelig en overzichtelijk voor jonge kinderen.
Kijk onderaan deze pagina voor enkele ervaringen en filmpjes van feestjes.

Hieronder allereerst een sfeerimpressie waar je zoal aan kan denken:
-  Klik om te vergroten of te pauzeren  -

Standaard activiteit?

Vind je het fijn om gewoon een standaard activiteit te boeken? 
Dan is wellicht één van deze activiteiten een geschikte optie:

 

 

Feestje op maat?

Weet jouw kind goed wat hij/zij wil?  Ik heb een map met alle activiteiten die ik kan bieden. Graag leg ik deze eens geheel vrijblijvend bij jullie op tafel zodat jouw kind zelf kan kijken, activiteiten apart kan leggen, hiermee kan gaan schuiven en combineren. Zo kunnen we gelijk kennismaken en kan ik mij een beeld vormen van/bij de jarige.
Heeft hij/zij creatieve ideeën of heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Geen idee is (te) gek, dus ik denk graag mee op welke manier dit idee in het feestje kan worden opgenomen!  

Vind jouw kind het lastig om te kiezen? Lukt het niet zo goed een voorstelling te maken bij de activiteiten?  Geen paniek, hiervoor heb ik een speciale
"feestje-op-maat-test" gemaakt. Door jouw kind steeds te laten kiezen uit twee algemene plaatjes vorm ik mij een beeld bij de interesses en voorkeuren van jouw kind. Ieder plaatje heeft namelijk een diepere betekenis en ook uit de snelheid van kiezen of uit gekozen combinaties kan ik veel informatie halen. 
Uiteindelijk kan ik dan een voorstel doen en kunnen samen kijken of dit passend is of waar we eventueel nog andere keuzes kunnen maken.
Zo komen we uiteindelijk tot een feestje dat jouw kind op het lijf geschreven is.  
Lees meer over deze test:  klik hier

 
Op maat...
Het verjaardagsfeestje op maat komt voort uit mijn 'op maat' concept. Hierbij kijk ik wat nodig is om een passend maatwerk te bieden.  Bij de meeste feestjes gaat dit over de activiteiten en ideeën van de jarige. 
Maar de kern van mijn 'op maat' concept ligt een laag dieper;  in de behoefte van het kind.  Ook wanneer dit een specifieke (begeleidings)behoefte betreft die voortkomt uit een gedrags- of ontwikkelingsstoornis ben je bij mij aan het juiste adres.

 

 


Welk aanbod?

Bekijk bovenaan deze pagina de slider met foto's van activiteiten, onderaan deze pagina staan enkele filmpjes van feestjes of bekijk en lees over mijn standaard activiteiten (klik)  en stel hier zelf een programma mee samen!

Of kies eigen ideeën zoals:
- Natuurlijke dromenvanger knutselen

- Mini-disco in caravan
- Picknick / high tea 
- Fotoshoot (met professionele camera)
- Meiden middag
- Eigen videoclip maken

- Graffiti schilderij maken
- Themafeestje in zelfgekozen thema
- Workshop koken op houtvuur
- Hutten bouwen
- Overnachten in een bivak (tienerslaapfeestje XL, caravan aanwezig voor ouders)  
- Etc...
 

 

Jonge kinderen
De activiteiten uit mijn basisaanbod zijn veelal gericht op kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Voor jongere kinderen is namelijk vaak makkelijker een uitdagend verjaardagsfeestje te verzinnen / vinden. 
Maar natuurlijk zijn ook jongere kinderen van harte welkom bij mij! 
Aan de hand van jullie wensen kijken we dan hoe we een leuk en passende activiteit of programma kunnen samenstellen. 

 

 

Voor welke leeftijd het meest geschikt?
Hieronder een schematische weergave van de standaard activiteit en voor welke doelgroep ik deze doorgaans het meest passend vind.


 

Activiteit    |        Doelgroep 4-6 jaar 7 - 8 jaar 8-10 jaar 10 - 12 jaar  > 12 jaar
GPS Escape-tocht *   X X X X
Escaperoom 60 min. *     X X X
Escaperoom 3x 20 min. *   X X X X
           
Klim en klauter touwbaan X X X X X
Kampvuur,   met broodjes, popcorn of marshmallows  X X X X X
Outdoor Ontdekkist X X X X  
Boshut bouwen X X X    
Weerbaarheid boksles   X X X X
Hand- of kruisboogschieten   evt X X X
Themafeest: soldatentraining X X X X  
Themafeest: heksen/tovenaars X X X    
Eigen idee / wens X X X X X

*=  leeftijd is richtlijn geen eis. Gebaseerd op doorsnee cognitieve vaardigheden, (begrijpend)leesvaardigheden en spanningsboog die passen bij die leeftijdsgroep.

Locatie
In principe nodig ik jullie graag uit op mijn vaste 'uitvalsbasis' aan de Bergkloosterweg, aan de rand van Berkum in Zwolle.  Hier kan ik alle activiteiten uit mijn aanbod uitvoeren, hebben de kinderen een overzichtelijke ruimte om veilig te kunnen ontdekken en kan goed worden geparkeerd door ouders van uitgenodigde kinderen.
Maar desgewenst kunnen alle activiteiten (m.u.v. de GPS Escapetocht) ook bij jullie op locatie geboden worden of op een alternatieve locatie bij jullie in de buurt, al vragen sommige activiteiten natuurlijk wel om een aantal specifieke locatie-eigenschappen... 
Ik werk meest in en om Zwolle, maar in overleg kom ik in heel Nederland!

 

 

Prijzen
Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Iedereen heeft immers zijn budget...
Daarom kies ik ervoor te benoemen dat ik gekozen heb voor een onderscheidend concept van een "outdoor verjaardagsfeestje op maat"  waarbij ik door middel van maatwerk, persoonlijk contact, pedagogische inzichten /-begeleiding,  educatieve elementen, samenwerking en een vleugje magie/verbeelding ernaar streef geen activiteit(en) maar een belevenis te bieden!
Het gaat er in de basis vaak niet om wát de kinderen hebben gedaan, maar hoe zij het hebben ervaren.
Dit concept heeft nu eenmaal wel zijn prijs, die doorgaans iets boven een gemiddeld feestje bij een indoor speelparadijs met een afsluitende hap bij een fastfoodrestaurant ligt.

Gemiddeld zijn klanten rond de €17,50 / €20 per kind kwijt, maar dit is volledig afhankelijk van gemaakte keuzes waarmee we de prijs zowel naar boven áls naar beneden kunnen beïnvloeden!   En ook hierin geldt dat ik graag denk in mogelijkheden en zoek naar opties om aan te sluiten bij jouw wensen én budget. Uiteindelijk zal ik altijd een uniek en kwalitatief hoogwaardig feestje leveren!

Al het informatieve contact en een eventueel huisbezoek zijn altijd geheel vrijblijvend, evenals de offerte die ik doorgaans opmaak van de gemaakte keuzes (hierin beschrijf ik tevens een soberder/goedkoper én uitgebreider/duurder alternatief).

Prijzen van losse onderdelenvind je in mijn prijslijst. (Let op, dit zijn richtprijzen. Uiteindelijke prijs is afhankelijk van gekozen combinaties en afspraken.) 

 

 

 

 

Coronaproof

Mijn feestjes en activiteiten heb ik met minimale aanpassingen / maatregelen  volledig Coronaproof kunnen maken! Lees meer op mijn Coronapagina. 

 

 

 

 

 


Gastenboek
Hieronder staan alvast enkele algemene ervaringen en filmpjes, maar in mijn gastenboek lees je meer ervaringen van eerdere klanten. 

 

Ervaringen:

 

Chantal over de feestmiddag op Maat! voor haar dochter Lente: 
(Jongens en meiden van 10 tot 13)
"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! 
Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren!
We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de daaropvolgende gps-puzzeltocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

 

 

Nynke over de GPS Escapetocht als kinderfeestje:
(jongens en meisjes 5-7 jaar)
Klik om te vergroten:

Géke over de Kids-Only Escaperoom: 
(meiden van 12 jaar)

"We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. De dames hebben dan ook veel plezier aan de escaperoom beleefd.
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!"

[ Bron:  klik hier ]

Carolien over haar ervaring met de GPS Escapetocht:
(jongens en meisje van 7-9 jaar oud)
Klik om te vergroten:

 

 

 

Katinka over een feestmiddag op maat:
"[...]  Toen we aankwamen stond alles klaar. Echt mooie aankleding en aan elk detail gedacht. Dat schept zoveel sfeer. Toffe kleedjes, leuke glazen en bordjes, een vuurkorf en een bellenblaasmachine. Het nodigde uit om enthousiast te worden om iets te gaan doen. De kids wisten nog niet wat er op het programma stond, maar wilden eigenlijk meteen beginnen. [...]

We kunnen niet anders zeggen dat het echt een aanrader is om een feestje bij Frank te boeken! "

[Bron: klik hier]

Feestjes in beeld:

Themafeestje 'de soldatentraining'
[jongens 7 jaar]
[O.b.v; storm- en touwbaan XL, boksles, broodjes bakken]

Feestje op maat
[ meiden 9 jaar] 
[ O.b.v. Kids-Only Escaperoom ]

GPS escapetocht
[jongens 8 jaar]

GPS escapetocht  + broodjes bakken 
[meisjes 8 jaar]

GPS Escapetocht
[meiden 12 jaar] 

Feestje op maat!
[Meiden 7 jaar]
[ O.b.v.  touwbaan, Outdoor Ontdekkist, wensactiviteit (dromenvangers maken) ]


 

 

 

 

 

 

 

 ~ Benieuwd geworden welke mogelijkheden er voor jou zijn? ~ 
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat er mogelijk is!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

- Pagina einde -