(Outdoor) verjaardagsfeestje op maat!

of gewoon op zoek naar een gave activiteit...

 

 

 

 

Is een outdoorfeestje wel leuk in de herfst of winter?    Echt wel!
Bekijk de foto's hieronder om jezelf te overtuigen!


 

 

  

 

 

 

"Dit is het leukste feestje ooit!"  hebben we meerdere keren gehoord.
Irinne over het feestje voor haar 9 jarige dochter.  [bron]

 

 

 

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(inn)en op avontuur gaan, dat is wat mij betreft de ideale basis van een kinderfeestje om niet snel te vergeten. 

Ik kan voor iedere doelgroep een passend feestje organiseren: jongens, meisjes, kleuters of pubers.   Daarnaast kan ik bijna alle activiteiten op locatie aanbieden in en om Zwolle, maar in overleg ook elders in het land!

Voor iedere opdracht kijk ik op welke manier de activiteit het meest geschikt is. De inhoud van de GPS Escapetocht voor een 8 jarige is op sommige onderdelen bijvoorbeeld ook werkelijk anders dan wanneer de kinderen 12 jaar of ouder zijn.  Zo is ieder feestje bij mij afgestemd op de belevingswereld en het niveau van de groep en maak ik de activiteiten dus uitdagend en verrassend voor tieners en laagdrempelig en overzichtelijk voor jonge kinderen.
Kijk onderaan deze pagina voor enkele ervaringen en filmpjes van feestjes.

Begeleiding op maat...

Het verjaardagsfeestje op maat komt voort uit mijn 'op maat' concept. Hierbij kijk ik wat nodig is om een passend maatwerk te bieden.  Bij de meeste feestjes gaat dit over de activiteiten en ideeën van de jarige. 

 


De kern van mijn 'op maat' concept ligt echter een laag dieper;  in de behoefte van het kind.  Ook (of misschien wel juist) wanneer dit een specifieke (begeleidings)behoefte betreft die voortkomt uit bijvoorbeeld een gedrags- of ontwikkelingsstoornis, een beperking of overgevoeligheid ben je bij mij dus aan het juiste adres!  We kijken samen naar wat wél mogelijk of nodig is om tot een geslaagde middag te komen.

Hieronder allereerst een sfeerimpressie over waar je zoal aan kan denken:
-  Klik op de foto om te vergroten of te pauzeren  -


  

Spreekt bovenstaande jou aan?

Hieronder lees je meer over:

1.   Welke opties zijn er?

2.   Voor welke leeftijden zijn activiteiten geschikt?

 

3.   Optie gekozen, en dan?

4.   Locatie, prijzen, wat is inbegrepen en overige informatie

5.    Ervaringen en filmpjes

 

 

 

 

 


1.   Welke opties zijn er?

 

 


Optie A   Één hoofdactiviteit uit mijn basisaanbod


Optie B    Kies en mix   (combinatie van activiteiten, al dan niet als themafeestje)

Optie C    Feestje op maat!

 

 

 

 

Optie A:    hoofdactiviteit uit mijn basisaanbod.

Vind je het fijn om gewoon één wat uitgebreidere activiteit uit mijn basisaanbod te boeken? 
Dan is wellicht één van deze activiteiten een geschikte optie:Optie B:      kies en mix.
Vind jouw kind het leuk om meerdere dingen te doen op het feestje, dan is de 'kies en mix' optie ideaal!   Samen kiezen we dan een toffe combinatie van activiteiten. Afhankelijk van de gemaakte keuzes en de leeftijd van de jarige kijken we of we een thema aan het feestje kunnen geven zodat de losse activiteiten nog meer één geheel worden. 
Hieronder daarvan drie voorbeelden.   
Al hebben lang niet alle feestjes een thema, het is maar net wat de jarige wil!

Kijk voor het aanbod aan losse activiteiten ook nog eens bovenaan deze pagina, daar staat een fotoslider met foto's van allerlei losse activiteiten, of onderaan deze pagina bij de filmpjes van verjaardagsfeestjes. 

 

 

 

 

 

 

Optie C:      feestje op maat!


Bij het   'feestje op maat!'  bied ik, zoals je wellicht al verwacht, een feestje op maat. 
Kies je deze variant? Dan is het juist handig om jouw kind van te voren niet op mijn website te laten kijken en zelf ook nog geen voorstellen anders dan 'een outdoor feestje' te doen.
Zo kan ik inspelen op de wensen en ideeën die het kind zélf heeft! 

Weet jouw kind goed wat hij/zij wil?  
Ik laat jouw kind in eerste instantie zélf nadenken over zijn of haar feestje. 
We maken dan een afspraak, tijdens dit huisbezoek kunnen we kennismaken en kan ik mij een beeld vormen van/bij de jarige en diens interesses.
Samen gaan we in gesprek over het beeld dat de jarige heeft bij zijn of haar droomfeestje. Dit kunnen concrete activiteiten zijn, een bepaald thema of 'gewoon' losse elementen of interesses. 
Geen idee is (te) gek, maar natuurlijk is niet álles praktisch haalbaar.  Ik denk graag in mogelijkheden en samen bedenken we op welke manier ideeën wél een plekje kunnen krijgen in het feestje. 

Vind jouw kind het lastig om te kiezen?
Lukt het juist niet zo goed een voorstelling te maken bij de activiteiten?  Geen paniek, hiervoor heb ik een speciale  "feestje-op-maat-test" gemaakt.
Door jouw kind steeds te laten kiezen uit twee algemene plaatjes vorm ik mij een beeld bij de interesses en voorkeuren van jouw kind. Ieder plaatje heeft namelijk een diepere betekenis en ook uit de snelheid van kiezen of uit gekozen combinaties kan ik veel informatie halen.   
Als jouw kind eenmaal 'gewend' is keuzes te maken pak ik mijn aanbod erbij en gaan we eerst activiteiten en thema's uitsluiten die jouw kind juist niet aanspreken.  Zo komen we steeds dichter bij activiteiten die de interesse hebben van jouw kind en kunnen we samen gaan kijken of dit tot een passend feestje te smeden is of waar we eventueel nog andere keuzes kunnen maken.
Zo komen we uiteindelijk tot een feestje dat jouw kind op het lijf geschreven is.  
Lees meer over deze test:  klik hier

 
Begeleiding op maat...
Het verjaardagsfeestje op maat komt voort uit mijn 'op maat' concept. Hierbij kijk ik wat nodig is om een passend maatwerk te bieden.  Bij de meeste feestjes gaat dit over de activiteiten en ideeën van de jarige. 
Maar de kern van mijn 'op maat' concept ligt een laag dieper;  in de behoefte van het kind.  Ook wanneer dit een specifieke (begeleidings)behoefte betreft die voortkomt uit bijvoorbeeld een gedrags- of ontwikkelingsstoornis, een beperking of overgevoeligheid ben je bij mij aan het juiste adres!  We kijken samen naar wat wél mogelijk of nodig is om tot een geslaagde middag te komen.

 

 

 

 

 

 

 

2.   Voor welke leeftijd geschikt? 

 

Hieronder een schematische weergave van de standaard activiteiten en voor welke doelgroep ik deze doorgaans het meest passend vind.


 

Activiteit    |        Doelgroep 4-6 jaar 7 - 8 jaar 8-10 jaar 10 - 12 jaar  > 12 jaar
GPS Escape-tocht *   X X X X
Escaperoom 60 min. *     X X X
Escaperoom 3x 20 min. *   X X X X
           
Klim en klauter touwbaan X X X X X
Kampvuur,   met broodjes, popcorn of marshmallows  X X X X X
Outdoor Ontdekkist X X X X  
Boshut bouwen X X X    
Weerbaarheid boksles   X X X X
Hand- of kruisboogschieten   evt X X X
Themafeest: soldatentraining X X X X  
Themafeest: heksen/tovenaars X X X    
Themafeest prinsessen X X      
Eigen idee / wens X X X X X

*=  leeftijd is richtlijn geen eis. Gebaseerd op doorsnee cognitieve vaardigheden, (begrijpend)leesvaardigheden en spanningsboog die passen bij die leeftijdsgroep.

 

Jonge kinderen

De laatste tijd heb ik enkele activiteiten en themafeestjes toegevoegd aan mijn aanbod, maar de meeste activiteiten uit mijn basisaanbod zijn gericht op kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Voor jongere kinderen is namelijk vaak makkelijker een uitdagend verjaardagsfeestje te verzinnen / vinden. Maar natuurlijk zijn ook jongere kinderen van harte welkom bij mij! 

Aan de hand van jullie wensen kijken we dan hoe we een leuk en passende activiteit of laagdrempelig programma kunnen samenstellen. 

 

 

 

 

 

 

 

3.   Keuze gemaakt (of niet) , en dan?

 

Ik vind het belangrijk om bij ieder feestje maatwerk te leveren. 
Zodra je een keuze gemaakt hebt, of tot de conclusie bent gekomen dat je mijn hulp nodig hebt bij het samenstellen van een feestje, ga ik graag vrijblijvend om tafel om kennis te maken  en  keuzes te maken / gemaakte keuzes door te nemen. 
Vind je dit niet nodig, geef dat ook gerust aan, maar na een kennismakingsgesprek durf ik de garantie te geven dat het feestje aansluit bij de wensen van de jarige!
Het gesprek is dus nog geheel vrijblijvend, naderhand stuur ik jullie een offerte met een aantal opties. Aan de hand van de offerte kun je dan beslissen of jullie inderdaad een feestje of activiteit bij mij willen boeken.

Aangezien ik wil dat mijn klanten 100% tevreden zijn, zal ik ook altijd eerlijk aangeven wanneer ik denk dat ik niet aan jullie vraag kan voldoen, of wanneer je beter uit bent door elders te informeren.  Een voorbeeld hiervan is lasergamen, dit heb ik bewust niet opgenomen in mijn aanbod omdat je hiervoor wellicht beter elders kunt informeren...


Neem dus gerust en geheel vrijblijvend contact (klik) met mij op!

 

 

 

 

 

4.     Overige informatie Locatie

In principe nodig ik jullie graag uit op mijn vaste 'uitvalsbasis' aan de Bergkloosterweg, aan de rand van Berkum in Zwolle.  Hier kan ik alle activiteiten uit mijn aanbod uitvoeren, hebben de kinderen een overzichtelijke ruimte om veilig te kunnen ontdekken en kan goed worden geparkeerd door ouders van uitgenodigde kinderen.
Maar desgewenst kunnen alle activiteiten (m.u.v. de GPS Escapetocht) ook bij jullie op locatie geboden worden of op een alternatieve locatie bij jullie in de buurt, al vragen sommige activiteiten natuurlijk wel om een aantal specifieke locatie-eigenschappen... 
Ik werk meest in en om Zwolle, maar in overleg kom ik in heel Nederland!

 

 

Prijzen
Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Iedereen heeft immers zijn budget...
Daarom kies ik ervoor te benoemen dat ik gekozen heb voor een onderscheidend concept van een "outdoor verjaardagsfeestje op maat"  waarbij ik door middel van persoonlijk contact, maatwerk, pedagogische inzichten /-begeleiding,  educatieve elementen, samenwerking en een vleugje magie/verbeelding ernaar streef geen activiteit(en) maar een belevenis te bieden.
Het gaat er in de basis vaak niet om wát de kinderen hebben gedaan, maar hoe zij het hebben ervaren.

Daarnaast moet ik als het de zakelijke kant betreft ook rekening houden met verplichte belastingen en wettelijke premies, welke te samen al snel de helft van het bedrag bedragen.


Al met al heeft mijn concept dus nu eenmaal wel zijn prijs.
Mijn goedkopere opties liggen iets boven een gemiddeld feestje bij een indoor speelparadijs met een afsluitende hap bij een fastfoodrestaurant.
Gemiddeld zijn klanten rond de €20/€25 per kind kwijt*, maar dit is volledig afhankelijk van het aantal kinderen en de gemaakte keuzes waarmee we de prijs zowel naar boven áls naar beneden kunnen beïnvloeden!   En ook hierin geldt dat ik graag denk in mogelijkheden en zoek naar opties om aan te sluiten bij jouw wensen én budget.
Op de pagina met mijn prijslijst vind je een overzicht waarop ik doorgaans mijn prijzen baseer.

 

* Bij ieder feestje is inbegrepen:
- desgewenst een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf,
- mogelijkheid tot het vieren van de verjaardag van de jarige op locatie,

- drinken (ranja, water, thee en koffie aanwezig),

- mogelijkheid om het programma af te sluiten met een warme hap,

- vrij om eigen aanvullend eten / drinken mee te nemen,

- broer(tjes) en/of  zus(jes) die slechts 'gedeeltelijk' deelnemen mogen kosteloos mee,

- bij té extreem weer de mogelijkheid te verplaatsen naar een datum op zeer korte termijn,

- voor alle kinderen een tof aandenken dat past bij het gekozen activiteit/thema.

 

 

Al het informatieve contact en een eventueel huisbezoek zijn altijd geheel vrijblijvend, evenals de offerte die ik doorgaans opmaak van de gemaakte keuzes (hierin beschrijf ik tevens een soberder/goedkoper én uitgebreider/duurder alternatief).

 

 

 

Coronaproof

Mijn feestjes en activiteiten heb ik met minimale aanpassingen / maatregelen  volledig Coronaproof kunnen maken! Lees meer op mijn Coronapagina (klik). 

 

 

 

Beschikbaarheid

Aangezien ik mijn bedrijf parttime run ben ik doorgaans op vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar.  Op mijn    beschikbaarheidsrooster (klik)   kun je zien welke concrete datums ik (nog) beschikbaar ben.

 

 

 

 

 

 


5.   Ervaringen en filmpjes


Gastenboek

Hieronder staan alvast enkele algemene ervaringen en filmpjes, maar in mijn gastenboek (klik) lees je meer ervaringen van eerdere klanten. 

 

 

Ervaringen:

 

Mandy over feestmiddag escaperoom 
(Meiden en jongens 10 jaar)
Frank verzorgde het feestje voor onze dochter, die 10 jaar werd. Hij nam uitgebreid de tijd voor een gesprek met haar op zondagmiddag om haar wensen door te nemen. Uiteindelijk werd het een escaperoom, klimbaan, beestjes ontdekkist en kampvuur. Een succes, voor alle jongens en meisjes!
Prachtig aangekleed, fijne communicatie van te voren en ook met de kinderen, ruimte om ze ook even te laten, kortom goed verzorgd. Wij hebben als ouders nog nooit zo’n rustig feestje gehad. Geen stress! En dit bedrag waren we ook kwijt geweest met een middagje bowlen o.i.d.     Op alle fronten een aanrader!Sylvia over het themafeest prinsessen:
(Meiden 6 jaar)

Zeer professioneel, ontzettend goed doordacht, geheel samen met je kind begint het proces van bedenken. Super leuke uitvoering kind is middelpunt en iedereen heeft een top dag inclusief ouder want je mag heerlijk toekijken

Ik heb echt genoten van onze dochter haar prinsessen feest!

Frank is absoluut een aanrader! Topper

 

 

Chantal over de feestmiddag op Maat! voor haar dochter Lente: 
(Jongens en meiden van 10 tot 13 jaar)
"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! 
Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren!
We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de daaropvolgende gps-puzzeltocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

 

 

Nynke over de GPS Escapetocht als kinderfeestje:
(jongens en meisjes 5-7 jaar)
Klik om te vergroten:

Géke over de Kids-Only Escaperoom: 
(meiden van 12 jaar)

"We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. De dames hebben dan ook veel plezier aan de escaperoom beleefd.
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!"

[ Bron:  klik hier ]

Carolien over haar ervaring met de GPS Escapetocht:
(jongens en meisje van 7-9 jaar oud)
Klik om te vergroten:

 

 

 

Katinka over een feestmiddag op maat:
"[...]  Toen we aankwamen stond alles klaar. Echt mooie aankleding en aan elk detail gedacht. Dat schept zoveel sfeer. Toffe kleedjes, leuke glazen en bordjes, een vuurkorf en een bellenblaasmachine. Het nodigde uit om enthousiast te worden om iets te gaan doen. De kids wisten nog niet wat er op het programma stond, maar wilden eigenlijk meteen beginnen. [...]

We kunnen niet anders zeggen dat het echt een aanrader is om een feestje bij Frank te boeken! "

[Bron: klik hier]

Feestjes in beeld:

 

Themafeestje 'heksen en tovenaars'
[meiden en jongen 8 jaar ]

 

 

GPS Escapetocht
[meiden 12 jaar] 

 

 

Themafeestje 'de soldatentraining'
[jongens 7 jaar]
[O.b.v; storm- en touwbaan XL, boksles, broodjes bakken]

 

 

Feestje op maat
[ meiden 9 jaar] 
[ O.b.v. Kids-Only Escaperoom ]

 

 

Themafeestje  'Prinsessen'
[meiden 6  jaar]

 

 

GPS Escapetocht
[jongens 8 jaar]

 

 

GPS Escapetocht  + broodjes bakken 
[meiden 8 jaar]

 

 

 

Feestje op maat!
[meiden 7 jaar]
[ O.b.v.  touwbaan, Outdoor Ontdekkist, wensactiviteit (dromenvangers maken) ] 

 

 

 

 

 

 

 ~ Benieuwd geworden welke mogelijkheden er voor jou zijn? ~ 
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat er mogelijk is!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

- Pagina einde -