Outdoor verjaardagsfeestje


Ben jij op zoek naar een outdoor verjaardagsfeestje of gewoon een gave activiteit?
Op basis van mijn pedagogiek op maat concept zorg ik voor een stoer en uitdagend voor feestje voor pubers, tot laagdrempelig en voorspelbaar voor jongere kinderen. 

 

 


LET OP; ivm een groeiend klantenbestand heb ik momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten.
Mogelijk heb ik in het voorjaar van 2025 plekken voor nieuwe klanten, dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen van 'vaste klanten'. 

"Dit is het leukste feestje ooit!"  hebben we meerdere keren gehoord.
Irinne over het feestje voor haar 9 jarige dochter.  [bron]

 

 

 

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(inn)en op avontuur gaan, dat is wat mij betreft de ideale basis van een verjaardagsfeestje om niet snel te vergeten. 

Zeker kinderen die al wat ouder zijn willen nog wel een feestje vieren met vrienden, maar dan mag het niet meer kinderachtig en betuttelend zijn,  daarom kies ik voor de term verjaardagsfeestje ipv kinderfeestje.

Voor iedere opdracht kijk ik op welke manier ik de activiteiten het meest geschikt maak voor de doelgroep.  De inhoud van de GPS Escapetocht voor een 7 jarige is op sommige onderdelen bijvoorbeeld ook werkelijk anders dan wanneer de kinderen 12 jaar of ouder zijn.  Zo is ieder feestje bij mij afgestemd op de belevingswereld en het niveau van de groep en maak ik de activiteiten dus uitdagend en verrassend voor tieners en laagdrempelig en overzichtelijk voor jongere kinderen.

De kern van mijn feestjes komen voort uit mijn 'pedagogiek op maat'-concept;  in de behoefte van kinderen. Ik maak mijn feestjes dus ook graag passend voor kinderen die op enige wijze een speciale behoefte hebben.   Meer hierover lezen?  Klik hier.

Hieronder allereerst een sfeerimpressie over waar je zoal aan kan denken:
-  Klik op de foto om te vergroten of te pauzeren  -


 

 

Hoe geven we het feestje inhoud?

 

 

 

Kies een hoofdactiviteit

Kies één van onderstaande hoofdactiviteiten, deze activiteit vormt de basis van het feestje.

 

 

 

 


GPS Escapetocht

Deze activiteit ademt avontuur!
De GPS Escapetocht is een combinatie van een escaperoom en een speurtocht waarbij je probeert een waargebeurd geheim te ontrafelen!

 

 vanaf 8 jaar 
Lees meer

 

 

 

 

 

 


Kids only Escaperoom

Een escaperoom die speciaal ontwikkeld is voor kinderen.   Kies jouw versie, beleef het verhaal en breng de opdracht tot een goed einde!
Bij mij op locatie of op een locatie die jij kiest...

 

vanaf 8 jaar
Lees meer

 

 

 

 

 


Outdoor lasergamen

 

Of je nu met een groep kleuters, stoere pubers of misschien zelfs volwassenen komt;  geef hen een pistool en een gaaf speelveld en het wordt een succes!
Bij mij op locatie of op een locatie die je zelf kiest...

 

Alle leeftijden
Lees meer

 

 

 

 

 

 


 

 

Aanvullende activiteit

Naast bovenstaande grote activiteiten heb ik enkele kleinere activiteiten. Samen met het vieren van de verjaardag van de jarige aan het begin van de middag creëren we een completer programma door het toevoegen van een kleine activiteit aan de hoofdactiviteit. In overleg kijken we welke activiteiten het beste met elkaar combineren. 

 

Aan de keukentafel
Twijfelen jullie nog over de invulling van de middag, dan kom ik graag naar jullie toe om de mogelijkheden te bespreken.
Samen gaan we in gesprek om te kijken welk beeld de jarige heeft bij die activiteiten, welke facetten hem/haar aanspreken en wat daar dan het beste bij aan aansluit.  

  

 

 

Overige informatie

 

Prijzen
Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Iedereen heeft immers zijn budget...
Ik heb gekozen voor een  - op meerdere fronten - onderscheidend concept waarmee ik persoonlijke aandacht en kwaliteit denk te kunnen waarborgen, dit kost echter wel tijd. Ook moet ik als het de zakelijke kant betreft rekening houden met verplichte belastingen en wettelijke premies, welke te samen al snel de helft van mijn tarief bedragen!


 

Ik werk met een vaste prijs per kind. Voordeel hiervan is dat je vooraf al kunt kijken hoeveel kinderen je hiervoor kunt uitnodigen en of dat past bij jullie wens/budget. 

 

Prijs per kind:  €25*
Minimum van zes kinderen


* Bij ieder feestje is inbegrepen:
- één grote en één kleine activiteit
- desgewenst een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf,
- mogelijkheid tot het vieren van de verjaardag van de jarige op locatie,

- drinken (ranja, water, thee en koffie aanwezig),

- mogelijkheid om het programma af te sluiten met een warme hap (broodjes bakken boven kampvuur met knakworstjes erin),

- vrij om aanvullend eigen aanvullend eten / drinken mee te nemen,

- broer(tjes) en/of  zus(jes) die slechts vanaf de zijkant deelnemen mogen kosteloos mee,

- bij té extreem weer de mogelijkheid te verplaatsen naar een datum op zeer korte termijn,

 

 

 

 

Locatie

In principe nodig ik jullie graag uit op mijn vaste 'uitvalsbasis' aan de Bergkloosterweg, aan de rand van Berkum in Zwolle.  Hier kan ik alle activiteiten uit mijn aanbod uitvoeren, hebben de kinderen een overzichtelijke ruimte om veilig te kunnen ontdekken en kan goed worden geparkeerd door ouders van uitgenodigde kinderen.
Maar desgewenst kunnen alle activiteiten (m.u.v. de GPS Escapetocht) ook bij jullie op locatie geboden worden of op een alternatieve locatie bij jullie in de buurt, al vragen sommige activiteiten natuurlijk wel om een aantal specifieke locatie-eigenschappen... 

 

 

Beschikbaarheid
Aangezien ik mijn bedrijf parttime run ben ik doorgaans op vrijdag en zaterdag beschikbaar.  Neem contact met mij op om te kijken of ik iets kan betekenen rond de periode die jullie in gedachten hebben.

 

  

Ervaringen en filmpjes
Ik sluit deze pagina af met enkele algemene ervaringen en filmpjes. Zo kun je vast lezen hoe andere klanten mijn activiteiten ervoeren. In mijn gastenboek (klik)  lees je alle ervaringen van eerdere klanten. 

 

 

Ervaringen:

 
Katinka over een feestmiddag op maat:
"[...]  Toen we aankwamen stond alles klaar. Echt mooie aankleding en aan elk detail gedacht. Dat schept zoveel sfeer. Toffe kleedjes, leuke glazen en bordjes, een vuurkorf en een bellenblaasmachine. Het nodigde uit om enthousiast te worden om iets te gaan doen. De kids wisten nog niet wat er op het programma stond, maar wilden eigenlijk meteen beginnen. [...]  We kunnen niet anders zeggen dat het echt een aanrader is om een feestje bij Frank te boeken! "          [Bron: klik hier]

 

 

Mandy over feestmiddag escaperoom 
(Meiden en jongens 10 jaar)
Frank verzorgde het feestje voor onze dochter, die 10 jaar werd. Hij nam uitgebreid de tijd voor een gesprek met haar om haar wensen door te nemen. Uiteindelijk werd het een escaperoom, beestjes ontdekkist en kampvuur. Een succes, voor alle jongens en meisjes!   Prachtig aangekleed, fijne communicatie van te voren en ook met de kinderen, ruimte om ze ook even te laten, kortom goed verzorgd. Wij hebben als ouders nog nooit zo’n rustig feestje gehad. Geen stress! En dit bedrag waren we ook kwijt geweest met een middagje bowlen o.i.d.     Op alle fronten een aanrader!


 

Chantal over de feestmiddag op Maat! voor haar dochter Lente: 
(Jongens en meiden van 10 tot 13 jaar)
"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! 
Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren!   Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

 

 

Nynke over de GPS Escapetocht als kinderfeestje:   (jongens en meisjes 5-7 jaar)
Klik om te vergroten:

Géke over de Kids-Only Escaperoom: 
(meiden van 12 jaar)

"We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. 
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!"      [ Bron:  klik hier ]

Carolien over haar ervaring met de GPS Escapetocht:
(jongens en meisje van 7-9 jaar oud)
Klik om te vergroten:

 

 

 

  

Feestjes in beeld:

 

GPS Escapetocht
[meiden 12 jaar] 

 

 

Themafeestje 'de soldatentraining'
[jongens 7 jaar]
[O.b.v; storm- en touwbaan XL, boksles, broodjes bakken]

 

 

Feestje op maat
[ meiden 9 jaar] 
[ O.b.v. Kids-Only Escaperoom ]

 

 

GPS Escapetocht
[jongens 8 jaar]

 

 

GPS Escapetocht  + broodjes bakken 
[meiden 8 jaar]

  

Feestje op maat!
[meiden 7 jaar]
[ O.b.v.  touwbaan, Outdoor Ontdekkist, wensactiviteit (dromenvangers maken) ]


 

 

 

 

 Benieuwd geworden welke mogelijkheden er voor jou zijn? 
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat er mogelijk is!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Pagina einde -