Gastenboek

 

Op deze pagina verzamel ik ervaringen van klanten over mijn bedrijf en de diensten die ik aanbied.  


Filmpjes
Wil je naast het lezen van ervaringen enkele activiteiten of feestjes in beeld zien? Ga dan naar de pagina van mijn feestjes  (klik hier)  en scroll naar beneden voor filmpjes van diverse feestjes en activiteiten!

 

Klant geweest?  Help toekomstige klanten kiezen!
Heb je gebruik gemaakt van één van mijn diensten? Dan nodig ik jou graag uit om jouw ervaring te delen!  Deze feedback helpt mij om mijn diensten nóg beter af te stemmen op de wensen van de doelgroep, maar helpt toekomstige klanten ook om een beeld te vormen bij bijvoorbeeld mijn activiteiten of hoe mijn maatwerk is ervaren.
Ik hoor dus graag wat de kinderen leuk vonden of jij als klant waardeerde, maar tips zijn natuurlijk ook welkom; kortom, gewoon eerlijke feedback!

 

 

Onderaan deze pagina (onder het gastenboek)  specifieke referenties;   een aantal referenties van specifieke activiteiten / diensten

Commentaren: 0

Berichten in het gastenboek:

Iris (mei 2024)
We hebben voor de tweede keer een feestje bij Frank gehouden voor onze zoon van bijna 10 jaar. Het was weer goed geregeld en Frank weet goed om te gaan met kinderen van alle leeftijden. Vooral de positieve benadering, maar ook wanneer nodig duidelijke grenzen kunnen stellen!
Een blij kind na afloop! Bedankt!

Frank:  Fijn te lezen dat het weer bevallen is en de verwachting na het eerste feestje wederom waar te maken. Blije kinderen doen we het uiteindelijk voor :) 

 

 • Adrielle Snaterse Broekhuijse  (26 maart 2022)
  Het feestje voor zoon van 7 bij Frank gehouden. Hij is eerst bij ons thuis geweest zodat Lukas helemaal zelf kon bepalen hoe het voor hem perfecte feestje eruit moest zien. Eerst een Pokemon speurtocht daarna hutten bouwen en graffiti schilderij maken met als afsluiter een kampvuur met hotdogs!
  Frank ging ook heel goed om met de kinderen en iedereen was enthousiast. Met het diverse aanbod aan activiteiten komen wij vaker terug. Want zoals de kinderen aangaven het beste feestje ooit!


  Frank: Nou fijn om te lezen, jullie zijn natuurlijk van harte welkom! 
  Bij jullie bleek ook echt de kracht van een huisbezoek, namelijk dat ik al snel met Lukas aan het kletsen kwam over zijn Pokemonkaarten die hij op tafel had liggen.  Zo ontstaan vaak de leukste en meest verrassende ideeën namelijk!


 •  

Basisschool het Atelier (13 december 2021)

In het kader van 5 december kwam Frank bij ons op school.
Betrokken, heeft goed ingespeeld op wat er speelt, had oog voor elk kind. Wist een grapje te maken maar toch in zijn rol te blijven.   Meegedragen aan een geslaagde dag! Bedankt!

 • Frank:  Jullie waren de eerste basisschool die ik als goedheiligman mocht bezoeken, bedankt voor dat gestelde vertrouwen.  Fijn te lezen dat het gelukt is om in het feestgedruis per klas toch ieder kind zich gezien te laten voelen. :)
  Karin
   (28 september 2021 )
  Wij hebben een zeer geslaagd kinderfeestje voor onze dochter (8 jaar) gehad.
  Onze dochter had gekozen voor de escaperoom, aansluitend de GPS tocht en als afsluiter het kampvuur.
  Frank is erg goed met kinderen en weet ze op een juiste manier enthousiast te krijgen en te houden!
  Het feestje voldeed aan alle verwachtingen, de kinderen hebben genoten, dus wij ook!

 • Frank: Fijn om te lezen dat deze bijzondere middag aan jullie verwachtingen heeft voldaan!
Mandy
 (23 september 2021)
Frank verzorgde het feestje voor onze dochter, die 10 jaar werd. Hij nam uitgebreid de tijd voor een gesprek met haar op zondagmiddag om haar wensen door te nemen. Uiteindelijk werd het een escaperoom, klimbaan, beestjes ontdekkist en kampvuur. Een succes, voor alle jongens en meisjes!
Prachtig aangekleed, fijne communicatie van te voren en ook met de kinderen, ruimte om ze ook even te laten, kortom goed verzorgd. Wij hebben als ouders nog nooit zo’n rustig feestje gehad. Geen stress! En dit bedrag waren we ook kwijt geweest met een middagje bowlen o.i.d.     
Op alle fronten een aanrader!


Frank:  Bedankt voor je terugblik op de middag!  Ik hoor inderdaad vaker dat het voor de ouders best wennen is om even niks te 'moeten' op de dag zelf, maar goed uiteindelijk huur je mij daar natuurlijk ook voor in... Kinderen blij en ouders ontspannen, dus missie geslaagd!

 

 

Erik Kluinhaar  ( 11 september 2021)

Wat een top feestje was het Frank. Bedankt voor de professionele begeleiding en het leuke programma!!!

De kids (en ouders) waren mega enthousiast.

 

Frank:  Fijn te horen. En ach, uiteindelijk hoorde het regenachtige weer ook wel een beetje bij het thema avontuur. De kinderen hebben er volgens mij geen seconde minder plezier om gehad ;) 

 

 

 

 

Irinne van der Sluis  (zaterdag 4 september 2021)

Wat een fantastisch verjaardagsfeest heeft mijn dochter (9) gehad! Stuk voor stuk heeft iedereen genoten van de escape room, hutten bouwen in het bos, het knutselen en de afsluiting met broodjes bakken. "Dit is het leukste feestje ooit!" hebben we meerdere keren gehoord. Frank organiseert het feestje op basis van de wensen van de jarige en heeft oog voor details. Een absolute aanrader dus!

 

Frank: Nou in dit geval hoefde je duidelijk niet te vragen óf ze het leuk vonden..... 

En ook goed om te horen dat toch verschillende onderdelen werden genoemd als 'leukste', dat betekent dat we er samen in geslaagd zijn voor ieder wat wils te bieden 

 

 

 

Ingrid Hop  (donderdag,  15 juli 2021 )

 

 

 

 

Wat een geweldig gaaf, origineel feest heeft Madelief gehad!

Van tevoren werd mijn dochter helemaal meegenomen in het proces: wat spreekt haar aan, wat lijkt haar tof. Met deze elementen is Frank aan de slag gegaan, met als resultaat een super feest met high tea, escapen, dromenvanger knutselen, boogschieten en lekkers boven het vuur bereiden. Geweldig genoten!!

 

Frank:   Leuk om samen met Madelief een feestje naar háár smaak samen te mogen stellen. En maar weer eens bewezen dat outdoorfeestjes echt niet alléén maar stoer en/of voor jongens hoeven te zijn..

 

 

 

Doomijn kinderopvang, BSO Biezenplein Harderwijk   (donderdag,  8 juli 2021)
Voor onze Bso hebben we Frank ingehuurd voor het organiseren van een escaperoom op locatie. Alles was super leuk aangekleed en ook goed geregeld. De kinderen hebben enorm genoten en hebben er nog steeds over!
Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

Frank:  Hee BSO'ers, wat leuk om ook van jullie een berichtje te lezen!!  Fijn dat ik jullie heb kunnen helpen om voor de oudste kinderen iets bijzonders te organiseren.  Ik heb inmiddels de tweede escaperoom af, dus wellicht tot ziens?!

 

 

 

 

 

Iris  (maandag,  5 juli 2021)  

Wat een superleuk feestje heeft Frank voor onze zoon van 9 georganiseerd.

Hij heeft een op het kind gerichte persoonlijke aanpak, dat sprak ons erg aan.

Frank luistert goed naar de wensen van het kind en stelt echt samen met het kind een feestje samen.

Frank heeft goed meegedacht met de slechte weersvoorspellingen en gezorgd voor een alternatieve locatie ivm mogelijk onweer. Gelukkig hebben we daar geen gebruik van hoeven maken en kon het feest met onverwachts mooi weer gewoon doorgaan op Frank's locatie!

De locatie was leuk aangekleed en passend bij de wensen van onze zoon. Al zijn vriendjes voelden zich welkom doordat hun namen op het welkomstbord stonden. Hij wist snel de namen van de kinderen en kon ze daardoor met hun naam aanspreken. Ook had hij snel door wat elk kind nodig had qua begeleiding. Frank was duidelijk en consequent naar de kinderen toe. Hij deed dit op een positieve manier en gaf juist aan wat wel mocht ipv wat er niet kon. Er was voldoende ruimte voor vrij spel en Frank had goed gevoel voor de juiste balans tussen spel en programma.

Het broodjes met knakworst op het vuur roosteren was super, en de afsluiting met het roosteren van marshmallows was natuurlijk helemaal perfect! 

 

Frank:  Nou wat kunnen weervoorspellingen dan wisselvallig zijn hè! Binnen 24uur  totaal verschillende voorspellingen...  Gelukkig zijn de meest 

gunstige uitgekomen en  hebben we kunnen genieten van het zonnetje, maar zoals je

al zegt,  anders waren we uitgeweken en was het ook zeker goed gekomen

hoor!!    

 

 

Sara Schurink - Gül    (zaterdag,  12 juni 2021)

 

 

Mijn dochter werd 7 en haar kinderfeestje was 1 groot succes door Frank!!!
Na de aanmelding kwam Frank langs voor een gesprek. Mijn dochter heeft van tevoren een tekening gemaakt van hoe haar perfecte feest eruit zag. Frank speelde daar heel goed op in en heeft zo een feest op maat kunnen maken, het werd een heksenfeest.

Op de dag zelf stond alles al klaar, alles was versierd in een heksenthema. Het zag er prachtig uit en de kinderen keken hun ogen uit. Omdat het die dag heel warm was heeft Frank nog snel wat waterspeelgoed geregeld. Alles was tot in de detail geregeld. Een echte aanrader !!!!


Frank:  Bedankt Sara, fijn dat het heksenfeest werkelijk een 'magische' middag is geworden. ;)  

   

 Bas Rinia 
 
  (vrijdag, 28 mei 2021)

 

Vandaag echt een supertof kinderfeestje voor onze 9-jarige dochter gehad bij Frank. Zij en haar vriend(innet)jes waren dolenthousiast. Wij zijn enorm onder de indruk van de fantastische organisatie en relaxte sfeer die Frank neerzet!! Gps tocht enorme aanrader.

 

Frank:  Fijn te lezen dat jullie ervan genoten hebben, dat was nou net de bedoeling! 

En wat een weertje hadden we erbij hè...

   

 

 

 
Sylvia Kranendijk    (woensdag, 21 april 2021)
Zeer professioneel, ontzettend goed doordacht geheel. Samen met je kind begint het proces met bedenken en uitkiezen. Super leuke uitvoering, kind is middelpunt en iedereen heeft een top dag. Inclusief ouder want je mag heerlijk toekijken.

Ik heb echt genoten van onze dochter haar prinsessenfeest!

Frank is absoluut een aanrader! Topper

 

Frank:  Mooi voorbeeld van 'Pedagogiek op maat'  en voor mij ook weer een uitdaging om een nieuw, totaal ander themafeest te organiseren en de aankleding en mijn begeleiding hierop aan te passen!  Misschien leuk om te benoemen dat dan toch blijkt in ieder kind wel een avonturier te zitten en deze jonge prinsessen op 'schattenjacht' wilde :)
 

 

 

 

Brigit   (zaterdag, 12 december 2020 16:51)
Een feestje vol actie!
Onze zoon van 10 en zijn vriendjes hebben de GPS-route en bijbehorende escaperoom gedaan. Je merkt aan alles dat Frank het feestje uniek wil maken. Hij is zelfs bij ons thuis geweest om te kijken wat onze zoon het leukst zou vinden. Alles was eigenlijk wel mogelijk.
Het feestje was tot in de puntjes verzorgd. Overal was aan gedacht. Zelfs extra handschoenen en regenponcho's.
Wanneer wij nog vragen hadden, was het contact snel gelegd. Erg prettig!

Leuk dat er ook een echt verhaal achter de GPS-route zit. Mijn zoon was erg onder de indruk van dit verhaal. Toen ik hem vroeg wat hij nu het leukste vond om te doen, zei hij dat hij echt niet kon kiezen. Alles was leuk!! Ondanks dat het maar 3 graden was en we de hele route lichte regen hebben gehad, mocht dit de pret niet drukken!
Bedankt Frank, het is een feestje geworden om niet te vergeten!


Frank:  Fijn te horen dat, ondanks het koude én regenachtige weer niet alleen de kinderen genoten hebben, maar dat jullie ook terugkijken op een geslaagd feestje.
Een mooie bevestiging dat outdoor feestjes prima winterproof te maken zijn! :) 
Marije
   (zondag, 18 oktober 2020 11:00 )
Onze zoon van 8 en zijn vrienden hebben enorm genoten van de GPS escape-tocht. Frank heeft dit feestje tot in de puntjes uitgedacht en geregeld. Hij weet mooi aan te sluiten bij de beleving van de jongens. De jongens konden heerlijk hun energie kwijt, waren na afloop voldaan en vol verhalen.


Frank:  En wat een gelukje met het weer hè, prachtige dag! Fijn dat we een uur extra konden inplannen, zo hadden de jongens mooi de gelegenheid om tussen de onderdelen door even te ontladen en te ravotten met elkaar, zeker zo belangrijk als het 'serieuze werk'  ;) 

 

 

 • Janna (woensdag, 23 september 2020 21:39)
  Afgelopen zaterdag hebben wij de verjaardag van onze zoon van 10 jaar  bij Frank gevierd. De gps-escaperoom was een goede keus. Vanaf de voorbereidende mails tot en met de afsluitende popcorn aan het eind.. alles was perfect geregeld. Mooie en feestelijke aankleding, een geweldig educatief verhaal en op de weg terug een spannend element erin. Onze zoon vond het zijn leukste feestje ooit.

Frank:  Ja het was een leuke middag zo! En ook voor het aantal kinderen een mooie oplossing kunnen vinden door ze in twee groepjes op pad te sturen, ging prima zo! En het popcorn poffen doet het altijd goed inderdaad.

 

Katinka (maandag, 31 augustus 2020 11:18)
Voor mijn dochter haar 9 de verjaardag heeft Frank het feest georganiseerd: een kids-escaperoom en dromenvangers, toverstaf of speer maken.  
Van te voren heeft Frank heel helder op papier gezet wat we gingen doen. Hij maakte een toffe webpagina met alle informatie over het feestje. We hebben op de uitnodigingen alleen de link geschreven en alle informatie was daar te vinden.
Van te voren wilde hij graag alle namen van de kinderen weten, dat vond ik echt een heel fijn idee, toen de kids kwamen wist hij heel snel de namen van de kinderen.
Toen we aankwamen stond alles klaar. Echt mooie aankleding en aan elk detail gedacht. Dat schept zoveel sfeer. Toffe kleedjes, leuke glazen en bordjes, een vuurkorf en een bellenblaasmachine. Het nodigde uit om enthousiast te worden om iets te gaan doen. De kids wisten nog niet wat er op het programma stond, maar wilden eigenlijk meteen beginnen.

Ik kan niet anders zeggen dat het een geslaagd feest was. De kinderen waren enthousiast over de escaperoom, maar ook over de dromenvangers. Iedereen heeft zijn eigen tak gezocht in het bos en met leuke spullen versiert.
Het fijne vonden we dat Frank heel rustig overkomt, aan alles heeft gedacht en fantastisch om kan gaan met kinderen!

We kunnen niet anders zeggen dat het echt een aanrader is om een feestje bij Frank te boeken!

 

Frank:   Tjonge Katinka, ik kan je wel inhuren voor de afdeling PR...  Zonder gekheid; fijn dat ondanks het slechte weer de herinnering stralend is! In jullie geval waren sommige namen even een uitdaging, maar het begint voor een kind toch met gewoon aangesproken worden met je eigen naam, in plaats van "hé jij"...   ;)

 

 

 

 

Marieke Jansen (donderdag, 27 augustus 2020)
Een te gek feestje!!! Voor herhaling vatbaar met nog andere activiteiten die nu niet gekozen zijn. Wat hebben de meiden genoten!!!


Frank:  Nou dat was het zeker!  Voor mij ook een feestje als een feestje zo vanzelf loopt en iedereen zich zo heerlijk vermaakt en plezier heeft!  Het 'dromenvangers' maken zit inmiddels in het standaard aanbod, dus ook voor andere klanten;  deel ideeën of wensen van de jarige, er is meer mogelijk dan je denkt!!

 
C. Hartog
 (dinsdag, 28 juli 2020)
Mijn dochter en haar vriendinnen waren een van de eerste groepjes die een gps tocht bij Frank deden. Het was geweldig. 1.5 uur spelenderwijs in beweging en ondertussen de hersens goed laten kraken. Echt een aanrader. �� :)

 

Frank:  Wat leuk om alsnog een berichtje van jullie te ontvangen, jullie waren inderdaad het tweede groepje ooit dat bij mij kwam. Inmiddels toch alweer twee jaar geleden! Fijn dat de activiteit (hoewel destijds nog een stuk amateuristischer en korter) dusdanig goed bevallen is dat jullie twee jaar na dato niet alleen de moeite hebben genomen een bericht achter te laten, maar ook om opnieuw te informeren naar de mogelijkheden!

 

 

Anna (maandag, 13 juli 2020)
Frank heeft voor beide van onze kinderen het kinderfeestje verzorgd dit jaar. Wij waren ontzettend tevreden met het feestje voor dochter van 9 waarbij hij rekening hield met haar gevoeligheid voor prikkels en perfect aansloot op haar belevingswereld. Om die reden heeft Frank ook het feestje voor onze zoon van 7 verzorgd en ook daar perfect ingespeeld op zijn doelgroep - onbezorgde groep jongens die bruisden van energie. Zeker een aanrader en ook een inspiratiebron, want zonder te veel woorden heeft hij de groep (en dus ook het feestje) perfect onder controle. En hij gaat uit van het vertrouwen in het kind. Complimenten!


Frank:  Allereerst bedankt voor het vertrouwen om letterlijk een beroep te doen op mijn "pedagogiek op maat!"  door het verjaardagsfeestje voor jullie dochter in mijn handen te leggen. Samen met haar hebben we een mooi programma en er een geslaagde dag van kunnen maken. 
Het feestje voor jullie zoon was inderdaad bijna het andere uiterste, met totaal andere behoeftes. Maar mooi dat je ziet en schrijft dat het in de basis draait om vertrouwen! 

 

 

Karin Vrieling (donderdag, 09 januari 2020)
Wij deden op 21 december in de middag de GPS Escape-tocht met 7 meiden, waaronder onze dochter die in oktober 12 was geworden. Na afloop hebben alle ouders van de meiden aangegeven dat hun kinderen heel enthousiast en vol verhalen thuis kwamen, dus dat zegt genoeg. Ook het broodjes (en marshmallows) bakken aan het einde viel erg in de smaak.
Ook fijn dat Frank iets kon regelen en heel goed meedacht voor een van de meiden die een glutenvrij dieet volgt.
Nog één tip: in het derde, laatste gedeelte van de tocht gebeurde er niet veel bijzonders (alleen de gps volgen), misschien is het mogelijk om hier nog een opdracht of iets dergelijks in te bouwen? En wellicht het beginfilmpje nog een keer opnemen en dan gericht een iets hogere leeftijdscategorie? Dan beginnen ze nog enthousiaster!

 

Frank:  Mooi dat de meiden ervan genoten hebben en dat jullie de GPS Escapetocht in combinatie met broodjes bakken als geslaagd hebben ervaren!
Wat het einde van de activiteit betreft;  ik was inderdaad al naar extra element aan het kijken voor het laatste deel.  Omdat het wel een meerwaarde moest worden duurde dit even. Ik heb het nu versneld doorgevoerd en het is vandaag gelijk 'getest' door een groepje! 
Het filmpje zal ik binnenkort ook opnieuw gaan inspreken. Kortom, bruikbare tips! 

 

 

 

JJ Verheijen (zaterdag, 21 december 2019)
Super gaaf feest! Een echte aanrader. Wij hebben hem in het donker gedaan en dat gaf extra spanning, helemaal super!
Een kleine tip misschien voor een groep jongens van rond de 11 jaar: in het eerste gedeelte van het feest mag nog wel een stukje extra spanning en/of uitdaging worden ingebouwd. Vooral de tweede helft was 100% top!!
Al met al hebben de boys enorm genoten. Een topfeest!!

 

Frank: Bedankt voor je positieve woorden, maar zeker ook voor de tip Kirsten!
Zoals je schrijft doet het donker vaak al veel qua spanning. Om het voor de jongste of minst 'stoere' van de groep ook leuk te laten zijn moet ik in het donker terughoudend zijn met  de algemene spanning aan het begin van de activiteit. Maar ik ga zeker kijken of ik een losstaand 'element' kan toevoegen voor de stoerdere kids!

 

 

Tol Hermsen-Tol (zondag, 15 december 2019)

Fan-tas-tische ervaring! Beetje spanning erbij deed de koppies van de kids mooi gloeien. Hele dag buiten én als er iets moeilijk was, werd dit direct aangepast en in overleg met de kinderen opgepakt. Super.
Als ouder, vond ik het erg leuk via de camera de handelingen van de kinderen te kunnen monitoren. Erbij, maar toch weer niet ;).

 

Frank:  Fijn dat de kinderen én jullie (ondanks het winderige weer) het leuk hebben gevonden Marie-Louise!   

 

 


Géke
 (donderdag, 05 september 2019)

We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. De dames hebben dan ook veel plezier aan de escaperoom beleefd.
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!

 

Frank:  Wat leuk om de mobiele kids-only escaperoom op jullie bijzondere plekje te mogen installeren.  En voor mij ook een leuke uitdaging om voor dit kleine clubje oudere meiden tot een passend programma op locatie te komen!

 

 

Chella (maandag, 13 mei 2019)

Samen met Frank hebben we een leuke invulling voor het kinderfeestje van onze zoon bedacht (8 jaar). Frank is flexibel en voelde de groep goed aan. Het ontvangst was erg leuk met de caravan op het gras aan de rand van het bos. Huttenbouwen, broodjes en marshmallow roosteren en insecten zoeken. Het was er leuk en iedereen was enthousiast. Bedankt Frank!

 

Frank: Leuk om samen een passend programma te maken waarmee we de jongens hebben kunnen bouwen!  Graag gedaan en wie weet tot een volgende keer ;) 

 

 

Corinne (maandag, 13 mei 2019 )

Frank heeft een leuke natuuractiviteit voor onze wijkvereniging verzorgd. De activiteit sloot goed aan bij de interesse van de kinderen. De kinderen gingen dan ook direct aan de slag met de natuuropdrachten. Frank is zeker een aanrader voor als je wat met kinderen, natuur en de stad wilt doen.

 

Frank:  Leuk dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de wijkvereniging Corinne. En een mooi voorbeeld van een "dienst op Maat!"

 

 

Ellen (zondag, 12 mei 2019)

Wat een super leuk feest heeft onze zoon van 8 jaar met zijn vrienden gehad.
Vol enthousiasme kwamen ze aan bij de caravan. Een super leuke escaperoom.
Teamwork was er deze middag nodig. Een mooi verhaal, educatief en onderhoudend. Een echte aanrader. Top zoals Frank met de jongens de middag onderneemt. En elke vriend vond deze middag wat anders het allerleukst.

Frank:  Bedankt voor je reactie Ellen. Fijn dat het bevallen is!


Referenties over specifieke activiteiten en diensten:

Sara Schurink - Gül  over het heksen themafeest.
Mijn dochter werd 7 en haar kinderfeestje was 1 groot succes door Frank!!! Na de aanmelding kwam Frank langs voor een gesprek. Mijn dochter heeft vantevoren een tekening gemaakt van hoe haar perfecte feest eruit zag. Frank speelde daar heel goed op in en heeft zo een feest op maar kunnen maken, het werd een heksenfeest.

Op de dag zelf stond alles al klaar, alles was versierd in een heksenthema. Het zag er prachtig uit en de kinderen keken hun ogen uit. Omdat het die dag heel warm was heeft Frank nog snel wat waterspeelgoed klaar gelegd. Alles was tot in de detail geregeld. Een echte aanrader !!!!

Sylvia over een kinderfeestje op maat, waaruit het prinsessenfeest is ontstaan.
Zeer professioneel, ontzettend goed doordacht geheel. Samen met je kind begint het proces met bedenken en uitkiezen. Super leuke uitvoering, kind is middelpunt en iedereen heeft een top dag. Inclusief ouder want je mag heerlijk toekijken.

Ik heb echt genoten van onze dochter haar prinsessenfeest!

Frank is absoluut een aanrader! Topper

Marlies over een kinderfeestje op maat voor haar dochter (o.b.v. hut bouwen en speurtocht).
(Meiden 7/8 jaar oud)

Chantal over de feestmiddag op maat voor haar dochter Lente (o.b.v. GPS Escapetocht):
(Jongens en meiden 10 / 11 jaar)

"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! En Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren! We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de GPS-Escapetocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

Nynke over de GPS Escape-tocht vanuit de caravan:
"We hebben het feestje van onze zoon (6 jaar) met Frank gevierd. Enorm succes, lekker naar buiten, zelfs begin januari. Eerst de puzzels oplossen om het slot te kraken, daarna met de gps, koffers zoeken en speuren naar de route. Op de vraag wat het leukst was, antwoordde ieder kind na afloop iets anders. De een vond de puzzels het leukst, de ander de speurtocht en weer een ander dat het verhaal echt gebeurd was: Echt voor ieder wat wils dus!

En goed aangepast op de leeftijd van de groep. Dikke aanrader voor een geweldig kinderfeestje!"  
JANUARI 2019       BRON

Rik (19 jaar) over zijn persoonlijke begeleiding door Frank:

 " Frank komt al ongeveer tien jaar om mij te helpen bij dingen waar ik moeite mee heb.
In die tijd heb ik hem leren kennen als vriendelijk, creatief en sociaal. 

Hij weet goed op welke manier hij mij kan helpen en waar ik dan behoefte aan heb. Maar, ik vind het ook leuk dat we gewoon gezellig kunnen kletsen! "