Locatie "Bergklooster"

Impressie locatie

Klik op de foto's om te vergroten...

Locatie

Ik noem het bewust mijn "uitvalsbasis", aangezien het geen privéterrein betreft, maar een openbaar terrein.

Deze plek doet gezellig aan, heeft twee grote picknicktafels, biedt zowel vrije (speel)ruimte als een kleine bosstrook, is omringd door grotendeels droge greppels, biedt parkeergelegenheid en ik heb hier een primitieve sanitaire voorziening.

Aangezien het veld direct onderaan het talud van de snelweg ligt trekt het geluid hiervan grotendeels over het veld heen. Hierdoor is dit natuurlijk op de achtergrond wel hoorbaar, maar niet storend aanwezig.  

Advies vóór vertrek:

Laat de kinderen van te voren nog even een bezoek brengen aan het toilet, er is namelijk geen normale sanitaire toiletgelegenheid op het terrein. Ik heb wel een primitieve bos-wc gemaakt voor noodgevallen.
Eventueel kan men ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen bij de ingang van begraafplaats Bergklooster op één minuut rijden met de auto.

 

 

Adres:

Om op de locatie te komen navigeer je naar het volgende adres:

Bergkloosterweg 4, 8034 PM Zwolle

 
Als je dit adres invult op de navigatie kom je bijna op de juiste plek, ik sta namelijk op het grasveld van het bosje tegenover dit adres.
Wanneer je vanaf de Kranenburgerweg onder het viaduct door rijdt zie je rechts al het grasveldje met mijn caravan.
De bermen ter plekke zijn erg zacht en modderig, parkeer dus op de verharde parkeerplaats aan de overkant, dat is onder het viaduct gelijk linksaf (zie kaart en foto's hieronder).