Sinterklaas en/of Roetveegpieten

 
voor bedrijven, scholen, verenigingen en andere 'zakelijke' bezoeken.

 

 

 

Heb jij een bedrijf, school, vereniging, organisatie, etc. ?
Zoek jij een professionele Sinterklaas en/of Roetveegpiet(en)?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wil je ons boeken voor een huisbezoek?  Dat kan!  Klik dan hier

 

 

Waarom een zakelijk bezoek bij mij boeken?

 • Professionele en ervaren Sinterklaas en/of Piet(en) die kindgericht handelen en acteren. Allen zijn ook werkzaam als professional in het sociaal/pedagogisch domein. 
 • Sinterklaas- én Pietenkostuums zoals op het Sinterklaasjournaal van de NTR. 
 • Ieder jaar verdiepen wij ons in de verhaallijn van het Sinterklaasjournaal en spelen hierop in tijdens ons acteren en eventueel onze kostuums. 
 • De ervaring leert dat de sfeer tijdens de binnenkomst van Sint een bepalende factor is. Wij gebruiken de eerste vijf minuten van ons bezoek bij voorkeur om de Pieten rustig het ijs te laten breken. Zij kunnen bijvoorbeeld de kinderen voorzien van hulp-pietjes-roetvegen en/of de discopiet komt vast een vrolijke Sinterklaasmedley draaien, samen onthalen zij dan Sinterklaas in jullie feest. 
 • Persoonlijk contact met snelle reacties, veel mogelijkheden en denkend in oplossingen.
 • Normaal waar mogelijk, speciaal waar nodig. Ook voor bijzondere doelgroepen ben je bij ons bij uitstek aan het juiste adres. We werken dan op basis van mijn  Sinterklaas op maat concept.  

 

 

 

 

 

 

Mogelijkheden en prijzen

Sinterklaas en/of Piet komen om jullie feest speciaal te maken. Ik kijk graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn om ons bezoek zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie wensen en tot een uniek bezoek te komen.  Hieronder enkele mogelijkheden.

Prijzen zijn indicatief, exclusief btw, inclusief ruim en gevarieerd strooigoed en reiskosten binnen gemeente Zwolle. 

 

 

Kort flitsbezoek   
30 minuten  -  Sinterklaas en/of Roetveegpiet(en)  -  vanaf €250*1
Gaan we voor een kort maar krachtig programma waarbij er wordt gezongen en gesprongen en waarbij we eventueel samen op zoek naar een zak met cadeautjes die na vertrek kunnen worden uitgedeeld?   Of gaat het slechts om een handje vol gezinnen en komt Sinterklaas gewoon persoonlijk de cadeautjes overhandigen en met de kinderen op de foto.   
Natuurlijk kunnen Sint en/of zijn Pieten ook langskomen in de speeltuin, bij jullie vereniging of wijkcentrum om jullie eigen Sinterklaasfeest nét even extra magie te geven.
 
In ‘volwassenenvariant' ook geschikt als leuke verrassing voor het personeel op een normale werkdag.

 

  

Sint en Piet bij jullie feest    
Vanaf 60 minuten  -  Sinterklaas met Roetveegpiet(en)  -  €400 voor 60 minuten, daarna €75 per half uur*1

Doorgaans komen eerst de Pieten om alvast met de kinderen te zingen en te springen en hen een beetje op te warmen voor de aankomst van Sinterklaas. 
Zodra de kinderen er klaar voor zijn wordt de welkomstmuziek op onze draagbare box gestart en haalt één van de Pieten Sinterklaas op zodat het feest kan beginnen! 

In overleg bespreken we welke wensen jullie hebben en hoe we het bezoek vorm en inhoud kunnen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Het grote boek   klassieker
Sint nodigt de kinderen per gezin bij zich uit om samen te kijken wat er allemaal (met de hand) over hen in het grote boek geschreven staat *2.  Bij grotere groepen ook geschikt om te combineren met een 'speciale Piet' die hieronder beschreven staat.

 

Kinderdisco   feest
Discopieten komen met Sinterklaas bij jouw bedrijf een kinderfeest bouwen. Gegarandeerd de voetjes van de vloer!  Ideaal voor bij een informele sinterklaasborrel.

 

Pietendiploma   actief

Sinterklaas komt samen met zijn Pieten kijken welke kinderen geschikt zouden zijn als hulppiet. We nodigen de kinderen uit om simpele opdrachtjes en spelletjes mee te doen en zodoende stempels op hun Pietendiploma te behalen. Natuurlijk nodigt Sinterklaas zélf de diploma's uit aan de kinderen...


Speciale Piet   toevoeging

Wil je een 'normaal' bezoek net even wat specialer maken? Dan neemt Sint één van zijn speciale Pieten mee.  Zo staan de Goochelpiet,  Discopiet, Schminkpiet of de Spelletjespiet te trappelen om mee te mogen.

 


Piet(en) op bezoek:   Goochel-,  Disco-,  Schmink-, Gym-, Ballonnen-, en/of Spelletjespiet(en)   
Vanaf €250*

Ook als je op zoek bent naar een professionele Piet die over speciale vaardigheden beschikt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!   Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

 


 

 *1=   Prijzen zijn indicatief, exclusief btw, inclusief reiskosten binnen gemeente Zwolle, inclusief strooigoed  en gebaseerd op een gemiddelde van de prijzen van andere vergelijkbare aanbieders. Waar gesproken wordt over cadeautjes worden hiermee de cadeautjes bedoeld die het bedrijf zelf regelt. 

 *2=   In principe werk ik met een groot boek waar ik alle informatie met de hand met krulletters inschrijf en foto's bij plak, dit is echter een tijdrovende klus. Aangezien het bij bedrijven om veel kinderen en gezinnen gaat reken ik hiervoor een toelage van circa €50 per 10 kinderen.  Anders print ik per kind het A4 met informatie uit en leg deze los in het grote boek.

 

 

 

In overleg is veel mogelijk...
Neem voor informatie over andere mogelijkheden vrijblijvend contact met mij op!

Sinterklaas en/of Roetveegpieten:

 • bij jouw in de winkel of winkelcentrum,
 • bij verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, instellingen of dagbesteding voor doelgroepen met een specifieke behoefte,
 • bij jouw vereniging om bijvoorbeeld pietengym te verzorgen, waarna de kinderen een écht Pietendiploma mogen ophalen,
 • als schmink-, knutsel- en/of een discopiet als onderdeel van jouw evenement,
 • verzorgen videoboodschappen,
 • etc.

                        

 

Deze bedrijven gingen je voor:

 

 

 


Beschikbaarheid
2024

Je kunt nu alvast vrijblijvend een plekje reserveren voor 2024. Je ontvangt dan ter zijner tijd bericht van mij met de vraag of je wilt bevestigen of annuleren. 

In 2024 ben ik (onder voorbehoud) beschikbaar op:

Zaterdag             23 november     

Zaterdag             30 november     

Zondag               1 december        

Woensdag          4 december

 

 

Bij en met mij boek je een professionele Sinterklaas.  Alleen al met mijn visagie (ik kies voor visagie omdat dit van dichtbij een natuurlijkere look geeft dan grimeren) en het aanbrengen en verlijmen van het baardstel ben ik pakweg twee uur bezig. Daarom zijn alleen voor grote opdrachten of bij voldoende animo andere datums mogelijk.  

  

" Nou, dag hoor! "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-  EINDE PAGINA -