Outdoor feestje op maat!
of gewoon op zoek naar een gave activiteit...Van stoer en uitdagend voor pubers,  tot laagdrempelig en voorspelbaar voor jonge kinderen. Let op; tijdelijke klantenstop! 


Klanten komen steeds vaker meerdere jaren bij mij terug.  Een groot compliment, maar daardoor vult mijn agenda zich ook steeds sneller en moet je soms maanden van te voren reserveren om überhaupt nog een plekje te bemachtigen.
Dat past niet bij het persoonlijke contact en klantgerichtheid waarnaar ik streef.
Daarom heb ik besloten
 dat ik tot de zomer van 2023 alleen 'vaste klanten' (zij die eerder een feestje bij mij geboekt hebben) inplan en helaas geen ruimte heb om 'nieuwe' klanten in te plannen.

 


 

 

 

"Dit is het leukste feestje ooit!"  hebben we meerdere keren gehoord.
Irinne over het feestje voor haar 9 jarige dochter.  [bron]

 

 

 

Lekker buiten in de natuur samen met je vriend(inn)en op avontuur gaan, dat is wat mij betreft de ideale basis van een verjaardagsfeestje om niet snel te vergeten. 

Bijna alle activiteiten kan ik op locatie aanbieden in en om Zwolle, maar in overleg ook elders in het land!

Voor iedere doelgroep kan ik een passend feestje organiseren: jongens, meisjes, kleuters of pubers. 
Daarom kies ik ook bewust voor 'verjaardagsfeestje' ipv 'kinderfeestje'. 
Zeker kinderen die al wat ouder worden willen namelijk nog wel een feestje vieren met vrienden, maar dan mag het niet meer kinderachtig en betuttelend zijn,  de term 'kinderfeestje' heeft toch een beetje dat beeld.

Voor iedere opdracht kijk ik dan ook op welke manier ik de activiteiten het meest geschikt maak voor de doelgroep.  De inhoud van de GPS Escapetocht voor een 7 jarige is op sommige onderdelen bijvoorbeeld ook werkelijk anders dan wanneer de kinderen 12 jaar of ouder zijn.  Zo is ieder feestje bij mij afgestemd op de belevingswereld en het niveau van de groep en maak ik de activiteiten dus uitdagend en verrassend voor tieners en laagdrempelig en overzichtelijk voor jonge kinderen.

Kijk onderaan deze pagina voor enkele ervaringen en filmpjes van feestjes.

 

Begeleiding op maat...

Het verjaardagsfeestje op maat komt voort uit mijn 'op maat' concept. Hierbij kijk ik wat nodig is om een passend maatwerk te bieden.  Bij de meeste feestjes gaat dit over de activiteiten en ideeën van de jarige. 

 
De kern van mijn 'op maat' concept ligt echter een laag dieper;  in de behoefte van het kind.  Ook (of misschien wel juist) wanneer dit een specifieke (begeleidings)behoefte betreft die voortkomt uit bijvoorbeeld een gedrags- of ontwikkelingsstoornis, een beperking of overgevoeligheid ben je bij mij dus aan het juiste adres!  We kijken samen naar wat wél mogelijk of nodig is om tot een geslaagde middag te komen.

Hieronder allereerst een sfeerimpressie over waar je zoal aan kan denken:
-  Klik op de foto om te vergroten of te pauzeren  -

 

   

 

 


 

Enthousiast geworden? 

Zo komt een feestje tot stand:

 Laat jouw kind eerst zelf dagdromen!
Ik vraag vooraf altijd om jouw kind eerst zelf te laten dagdromen en op papier te zetten. Dit is voor jongere kinderen een tekening en voor oudere kinderen een wensenlijstje of moodboard.   Voor mij levert dit een waardevol startpunt om op verder te borduren.
Deze fase hoeft zéker niet realistisch of concreet op mijn aanbod te zijn, want hoe meer hersenspinsels er op papier staan, hoe beter zicht ik krijg op de ideeën van de jarige.
Ook ogenschijnlijk onrealistische ideeën kunnen op een alternatieve manier soms een verrassend leuke plek in het feestje krijgen! 
En natuurlijk kan het ook nog zijn dat we in het gesprek totaal een andere weg inslaan, de voorbereidingen vormen slechts een startpunt en geen doel op zich.

 


Aan de keukentafel
Wat mij betreft begint ieder feestje bij jullie aan de keukentafel.   Ik kom bewust naar jullie toe, aangezien de jarige dan in zijn eigen veilige setting is en zo het meest zichzelf zal zijn.
We kunnen dan even kennismaken (voordeel is dat op de dag van het feestje het ijs al gebroken is)  en kan ik mij een beeld vormen van/bij de jarige en diens interesses. 

Samen gaan we in gesprek over het beeld dat de jarige heeft bij zijn of haar droomfeestje. Dit kunnen concrete activiteiten zijn, een bepaald thema of 'gewoon' losse elementen of interesses.  Geen idee is (te) gek, maar natuurlijk is niet álles praktisch haalbaar.  Ik denk graag in mogelijkheden en samen bedenken we op welke manier ideeën wél een plekje kunnen krijgen in het feestje. 

Natuurlijk mag je ook gewoon contact opnemen om direct een activiteit te boeken, maar na een kennismakingsgesprek durf ik 100% tevredenheidsgarantie te geven!

 

 

Lastig kiezen?

Ook voor kinderen die niet zo spraakzaam zijn, lastig kunnen kiezen of eigenlijk niet zo goed weten wat hen leuk lijkt heb ik een passende oplossing. Speciaal voor hen heb ik mijn 'feestje-op-maat-test' gemaakt.  Een laagdrempelige test/spel waarin het kind steeds kiest uit twee heel simpele plaatjes.  Deze keuzes geven mij echter veel informatie om daarna op voort te kunnen borduren.  
Lees meer over deze test:  klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

De  activiteiten

 

Je hebt in de fotoslider eerder op deze pagina al foto's voorbij zien komen van de opties die er zijn met de activiteiten uit mijn basisaanbod. 
In dit stukje zet ik de activiteiten voor je op een rijtje!
Ik noem het trouwens bewust mijn basisaanbod,  want als jullie zelf nog een idee  voor een leuk onderdeel hebben, dan kijk ik graag of/hoe we daar vorm aan kunnen geven!De twee  'grote' activiteiten even kort uitgelegd:
 


GPS Escapetocht

De GPS Escapetocht is een combinatie van een escaperoom, een speurtocht en het zoeken naar een waargebeurd geheim!
Lees meer

 

 

Kids only Escaperoom

Een escaperoom die speciaal ontwikkeld is voor kinderen.   Kies jouw versie en beleef het verhaal en breng de opdracht tot een goed einde!
Bij mij of op een locatie die jij kiest...
Lees meer

 

 


Hieronder vind je mijn complete basisaanbod aan activiteiten en voor welke doelgroep ik de activiteiten doorgaans het meest passend vind. 

 

Activiteit    |        Leeftijd 4-6 jaar 7 - 8 jaar 8-10 jaar 10 - 12 jaar
GPS Escape-tocht *   X X X
Escaperoom 60 min. *     X X
Escaperoom 3x 20 min. *   X X X
Klim en klauter touwbaan X X X X
Kampvuur,   met broodjes, popcorn of marshmallows  X X X X
Outdoor Ontdekkist X X X X
Boshut bouwen X X X  
Weerbaarheid boksles   X X X
Hand- of kruisboogschieten   evt X X
Lasergamen X X X X
Graffiti schilderij maken   X X X
Schminken of tattoos X X X X
         
Themafeest: soldatentraining X X X X
Themafeest: heksen/tovenaars X X X  
Themafeest prinsessen X X    
Eigen idee / wens X X X X

*=  leeftijd is richtlijn geen eis. Gebaseerd op doorsnee cognitieve vaardigheden, (begrijpend)leesvaardigheden en spanningsboog die passen bij die leeftijdsgroep.

 

 

 

 

Van de meeste activiteiten heb ik een korte uitleg staan op de pagina met mijn basisaanbod:     Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

 

 

Themafeestje?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een thema aan het feestje toe te voegen! 
Bijna elk thema is wel mogelijk, uiteindelijk gaat het immers om de uitleg en het 'verhaal' achter de activiteiten...   
Ik heb zelf drie thema's voorbereid, klik erop voor meer informatie:

 

 

 

 

 

Overige informatie

 

 

Locatie

In principe nodig ik jullie graag uit op mijn vaste 'uitvalsbasis' aan de Bergkloosterweg, aan de rand van Berkum in Zwolle.  Hier kan ik alle activiteiten uit mijn aanbod uitvoeren, hebben de kinderen een overzichtelijke ruimte om veilig te kunnen ontdekken en kan goed worden geparkeerd door ouders van uitgenodigde kinderen.
Maar desgewenst kunnen alle activiteiten (m.u.v. de GPS Escapetocht) ook bij jullie op locatie geboden worden of op een alternatieve locatie bij jullie in de buurt, al vragen sommige activiteiten natuurlijk wel om een aantal specifieke locatie-eigenschappen... 
Ik werk meest in en om Zwolle, maar in overleg kom ik in heel Nederland!

 

 

 

 

Prijzen
Naast het bieden van maatwerk vind ik transparantie belangrijk, ook wanneer het de kosten betreft.  Iedereen heeft immers zijn budget...
Daarom kies ik ervoor te benoemen dat ik gekozen heb voor een onderscheidend concept  waarbij ik door middel van persoonlijk contact, maatwerk, pedagogische inzichten /-begeleiding,  educatieve elementen, samenwerking en een vleugje magie/verbeelding ernaar streef geen activiteit(en) maar een belevenis te bieden.
Het gaat er in de basis vaak niet om wát de kinderen hebben gedaan, maar hóe zij het hebben ervaren.

Daarnaast moet ik als het de zakelijke kant betreft ook rekening houden met verplichte belastingen en wettelijke premies, welke te samen al snel de helft van mijn tarief bedragen!


Vanaf dit jaar werk ik met een vaste prijs per kind:  €25*

Voordeel hiervan is dat je van te voren precies weet wat het feestje zal kosten. Afhankelijk van je budget kun je kijken hoeveel kinderen je hiervoor kunt uitnodigen en of dat past bij jullie wens. 
Daarnaast geeft mij dit een duidelijk kader / budget waarbinnen ik het feestje organiseer, hierdoor zal alles wat ik bij jullie aan tafel bespreek dus ook mogelijk zijn voor deze prijs! 

* Bij ieder feestje is inbegrepen:
- een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf,
- mogelijkheid tot het vieren van de verjaardag van de jarige op locatie,

- drinken (ranja, water, thee en koffie aanwezig),

- mogelijkheid om het programma af te sluiten met een warme hap (broodjes bakken boven kampvuur met knakworstjes erin),

- vrij om eigen aanvullend eten / drinken mee te nemen,

- broer(tjes) en/of  zus(jes) die slechts 'gedeeltelijk' deelnemen mogen kosteloos mee,

- bij té extreem weer de mogelijkheid te verplaatsen naar een datum op zeer korte termijn,

- voor alle kinderen een tof aandenken dat past bij het gekozen activiteit/thema.

 

 

 

 

Coronaproof

Ik organiseer mijn feestjes altijd conform eventueel geldende overheidsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus. Vaak zijn minimale aanpassingen voldoende om eisen te voldoen!
Lees meer op mijn Coronapagina (klik). 

 

 

 

 

 

Beschikbaarheid

Aangezien ik mijn bedrijf parttime run ben ik doorgaans op vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar.  Op mijn    beschikbaarheidsrooster (klik)   kun je zien welke concrete datums ik (nog) beschikbaar ben.

 

 

 

 

 

 


Ervaringen en filmpjes

Hieronder staan alvast enkele algemene ervaringen en filmpjes, maar in mijn gastenboek (klik) lees je meer ervaringen van eerdere klanten. 

 

 

Ervaringen:

 
Katinka over een feestmiddag op maat:
"[...]  Toen we aankwamen stond alles klaar. Echt mooie aankleding en aan elk detail gedacht. Dat schept zoveel sfeer. Toffe kleedjes, leuke glazen en bordjes, een vuurkorf en een bellenblaasmachine. Het nodigde uit om enthousiast te worden om iets te gaan doen. De kids wisten nog niet wat er op het programma stond, maar wilden eigenlijk meteen beginnen. [...]

We kunnen niet anders zeggen dat het echt een aanrader is om een feestje bij Frank te boeken! "

[Bron: klik hier]

 

 

Mandy over feestmiddag escaperoom 
(Meiden en jongens 10 jaar)
Frank verzorgde het feestje voor onze dochter, die 10 jaar werd. Hij nam uitgebreid de tijd voor een gesprek met haar op zondagmiddag om haar wensen door te nemen. Uiteindelijk werd het een escaperoom, klimbaan, beestjes ontdekkist en kampvuur. Een succes, voor alle jongens en meisjes!
Prachtig aangekleed, fijne communicatie van te voren en ook met de kinderen, ruimte om ze ook even te laten, kortom goed verzorgd. Wij hebben als ouders nog nooit zo’n rustig feestje gehad. Geen stress! En dit bedrag waren we ook kwijt geweest met een middagje bowlen o.i.d.     Op alle fronten een aanrader!Sylvia over het themafeest prinsessen:
(Meiden 6 jaar)

Zeer professioneel, ontzettend goed doordacht, geheel samen met je kind begint het proces van bedenken. Super leuke uitvoering kind is middelpunt en iedereen heeft een top dag inclusief ouder want je mag heerlijk toekijken

Ik heb echt genoten van onze dochter haar prinsessen feest!

Frank is absoluut een aanrader! Topper

 

 

Chantal over de feestmiddag op Maat! voor haar dochter Lente: 
(Jongens en meiden van 10 tot 13 jaar)
"Lente wilde graag een leuk buitenfeestje met iets van een puzzeltocht en een fysieke activiteit én broodjes boven een kampvuur..! 
Frank heeft al deze wensen in een prachtig feestje kunnen combineren!
We begonnen met een escaperoom in de blokhut, onderdeel van de daaropvolgende gps-puzzeltocht, waarna bij terugkomst een stoere touwbaan in de bomen was bevestigd en het kampvuur al brandde! Goed verzorgd en met aandacht voor alle kinderen, een aanrader! "

 

 

Nynke over de GPS Escapetocht als kinderfeestje:
(jongens en meisjes 5-7 jaar)
Klik om te vergroten:

Géke over de Kids-Only Escaperoom: 
(meiden van 12 jaar)

"We hebben een super leuk feestje gehad voor onze dochter van 12.
De hele entourage had een gezellige sfeer en alles zag er zeer verzorgd uit. De dames hebben dan ook veel plezier aan de escaperoom beleefd.
Frank weet heel goed aan te voelen wat er nodig is om de spanning en de vaart erin te houden.
Als afsluiting bij het kampvuur met popcorn en gitaar muziek.
Echt een aanrader!"

[ Bron:  klik hier ]

Carolien over haar ervaring met de GPS Escapetocht:
(jongens en meisje van 7-9 jaar oud)
Klik om te vergroten:

 

 

 

  

Feestjes in beeld:

 

Themafeestje 'heksen en tovenaars'
[meiden en jongen 8 jaar ]

 

 

GPS Escapetocht
[meiden 12 jaar] 

 

 

Themafeestje 'de soldatentraining'
[jongens 7 jaar]
[O.b.v; storm- en touwbaan XL, boksles, broodjes bakken]

 

 

Feestje op maat
[ meiden 9 jaar] 
[ O.b.v. Kids-Only Escaperoom ]

 

 

Themafeestje  'Prinsessen'
[meiden 6  jaar]

 

 

GPS Escapetocht
[jongens 8 jaar]

 

 

GPS Escapetocht  + broodjes bakken 
[meiden 8 jaar]

 

 

 

Feestje op maat!
[meiden 7 jaar]
[ O.b.v.  touwbaan, Outdoor Ontdekkist, wensactiviteit (dromenvangers maken) ]


 

 

 

 

 ~ Benieuwd geworden welke mogelijkheden er voor jou zijn? ~ 
Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat er mogelijk is!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

- Pagina einde -